Homokkép készítő - Vadállatok - Sycomore Artissimo

Nincs raktáron

Készíts egyedi képeket színes homok segítségével!

A szett tartalmaz 10 képet, amelyen vadon élő állatok láthatók, mint például a medve, borz, farkas, róka. A képeket neked kell befejezned. A kis kaparó eszköz segítségével kell az öntapadós felületeket leszedned, majd szórhatod rá a a színes homokat. Ezután az ujjaiddal igazgasd el, hogy jól rátapadjanak a homokszemek. A mellékelt útmutató segít benne, hogy milyen színű homokot hova kell szórnod, hogy tökéletesek legyenek a képek.  A szettet egy aranyos dobozban tudod tárolni. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
7 190 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 719 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 5 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Játék webshopunkban „Homokkép készítő - Vadállatok - Sycomore Artissimo” terméknévvel megtalálható kreatív játék termékadatlapjára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: játékok, kreatív játékok, képkirakó játék, kreativitást fejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, képkészítő játékok, homokszórós játékok, képességfejlesztő játékok, homokfestő készletek, képkészítő készletek. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyermekjátékok, képkészítő játék, alkotó játék, képkirakó játékok, kreativitást fejlesztő játékok, homokszóró készlet, homokfestő készlet, képalkotó játékok, homokszórós játék, alkotó játékok. A fenti kreatív játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek > Játék 3-4 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló kreatív játék között lehet válogatni. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért több mint 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.