Hama vasalható gyöngy - 1000 db-os Középbarna színű Midi 20775

Raktáron

Esztétikus gyöngykollekció. A gyöngyök alaplapra történő kirakása után, egy vasaló segítségével a kis remekműben gyönyörködhetünk.
A pótgyöngynek és az ötletfüzetnek köszönhetően állandó kihívást jelent a gyerekek számára, folyamatosan próbára téve kreativitásukat.
Jelentős szerepe van a diszlexia és a diszgráfia megelőzése terén. Használata közben fejlődik a gyermek vizuális figyelme, észlelése, emlékezete, szimmetria érzéke, szem-kéz koordinációja és nem utolsó sorban a finommotorikája.
Ösztönzi a kreativitást és a reprodukáló képességet.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.19
560 Ft
A termék után járó hűségpontok: 6 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Videó
Hasonló termékek ajánlója

Karácsony közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a nagycsoportos óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra öt éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Hama vasalható gyöngy - 1000 db-os Középbarna színű Midi 20775” elnevezéssel listázott kreatív játék oldalára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: képkészítő készletek, képkirakó játék, gyermekjáték, képkészítő készlet, képkészítő játék, játék, vasalható gyöngyök, játékok, alkotó játék. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: képalkotó játékok, kreativitást fejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, vasalható gyöngy készlet, gyerekjátékok, készségfejlesztő játékok, képkirakó játékok, képességfejlesztő játék. A fenti kreatív játék egyebek mellett a „Márkák > Hama” kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak”  elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló kreatív játék termékadatlapja tekinthető meg. A kreatív játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 1336 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.