A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz - Krokodil

Youtube videók

Ár:
410 Ft
Cikkszám: 2284
Gyártó: Hama
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 5
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. január 22.
 

Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz - Krokodil

A termék mérete: 14 x 15   cm
Anyaga: műanyag
Az alaplap csak Midi Gyönggyel használható, amelyet elsősorban 5-6 éves gyerekeknek ajánlunk, szem-kéz koordináció és finommotorika fejlesztésére kiváló. Vasalás nélkül többször is kirakhatjuk. Vasalás után örök darab készül belőle

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Az ábra kirakása után, egy vasaló segítségével, a saját készítésű játék örömét nyújtja.
A pótgyöngynek és az ötletfüzetnek köszönhetően állandó kihívást jelent a gyerekek számára.
Jelentős szerepe van a diszlexia és a diszgráfia prevenció terén. Használata közben fejlődik a gyermek vizuális figyelme, észlelése, emlékezete, szimmetria érzéke, szem-kéz koordinációja.
Ösztönzi a kreativitást és a reprodukáló képességet.

Az ár az 1 db alaplapra vonatkozik. A Hama gyöngyök külön megvásárolhatók webáruházunkban.

1. lépés: Gyöngyöket akár ötletfüzet, akár a gyerek fantáziája alapján rakjuk fel az adott alaplapra.

2. lépés: Kirakott gyöngyökre ráterítünk egy sütőpapírt, zsírpapírt, ami bárhol kapható. Ezt alacsony hőfokon 1-2 perc alatt átvasaljuk. 

3. lépés: Papírt eltávolítva kis ideig várjunk amíg kihűlnek a gyöngyök, majd ezt követően az alkotást leszedhetjük az alaplapról. És közösen gyönyörködhetünk gyerkőcünk művében. 

És higyjétek el ezek után nem győzítek a Még! Még! Még! felkiáltásokat hallgatni és.... vasalni!!! 

Gyártó Hama

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek hatéves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban „Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Krokodil” elnevezéssel megtalálható kreatív játék adatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: játékok, képkészítő készletek, képalkotó játékok, alkotó játék, gyermekjáték, kreativitást fejlesztő játék, képkirakó játék, képességfejlesztő játék, vasalható gyöngyök. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: készségfejlesztő játék, kreatív játékok, alkotó játékok, játék, gyermekjátékok, vasalható gyöngy készlet, vasalható gyöngy készletek. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló kreatív játék között lehet böngészni. A kreatív játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 1336 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

A Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Krokodil termék mellett leggyakrabban az alábbi termékek kerültek még vásárlóink kosarába: Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nyúl; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Kutya; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mókus; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Virág; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Oroszlán; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Pillangó; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mackó; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Cica; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Béka; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Delfin.