A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz - Víziló

Youtube videók

Ár:
460 Ft
Cikkszám: 2298
Gyártó: Hama
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 5
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 14.

Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz - Víziló

A termék mérete: 15,5 x 12,5 cm
Anyaga: műanyag
Az alaplap csak Midi Gyönggyel használható, amelyet elsősorban 5-6 éves gyerekeknek ajánlunk, szem-kéz koordináció és finommotorika fejlesztésére kiváló. Vasalás nélkül többször is kirakhatjuk. Vasalás után örök darab készül belőle

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Esztétikus gyöngykollekció. A gyöngyök alaplapra történő kirakása után, egy vasaló segítségével a kis remekműben gyönyörködhetünk.
A pótgyöngynek és az ötletfüzetnek köszönhetően állandó kihívást jelent a gyerekek számára, folyamatosan próbára téve kreativitásukat.
Jelentős szerepe van a diszlexia és a diszgráfia megelőzése terén. Használata közben fejlődik a gyermek vizuális figyelme, észlelése, emlékezete, szimmetria érzéke, szem-kéz koordinációja és nem utolsó sorban a finommotorikája.
Ösztönzi a kreativitást és a reprodukáló képességet.

Az ár az 1 db alaplapra vonatkozik. A Hama gyöngyök külön megvásárolhatók webáruházunkban.

 

 

1. lépés: Gyöngyöket akár ötletfüzet, akár a gyerek fantáziája alapján rakjuk fel az adott alaplapra.

2. lépés: Kirakott gyöngyökre ráterítünk egy sütőpapírt, zsírpapírt, ami bárhol kapható. Ezt alacsony hőfokon 1-2 perc alatt átvasaljuk. 

3. lépés: Papírt eltávolítva kis ideig várjunk amíg kihűlnek a gyöngyök, majd ezt követően az alkotást leszedhetjük az alaplapról. És közösen gyönyörködhetünk gyerkőcünk művében. 

És higyjétek el ezek után nem győzítek a Még! Még! Még! felkiáltásokat hallgatni és.... vasalni!!! 


 

 

Fejleszti Finommotorikát
Gyártó Hama
Jelleg Kreatívjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a nagycsoportos ovisok kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 7 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Víziló” terméknévvel listázott kreatív játék termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: vasalható gyöngy készletek, játék, képességfejlesztő játékok, gyerekjátékok, kreativitást fejlesztő játékok, alkotó játék, kreatív játékok, képalkotó játékok. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: készségfejlesztő játék, képkészítő készlet, képkészítő készletek, vasalható gyöngy készlet, gyermekjátékok, képkészítő játékok, képkirakó játék, képkirakó játékok. A fenti kreatív játék többek között a „Márkák” elnevezésű kategóriában illetve a „Játékkategóriák” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kreatív játék között lehet böngészni. A képalkotó játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 368 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Vásárlóink a Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Víziló terméken túl legtöbbször az alábbi termékeket vásárolták még: • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mókus • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Virág • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Kutya • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Béka • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Cica • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Pillangó • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nyúl • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Krokodil • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mackó • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Oroszlán.