5 (1 vélemény)

Hama 20751 - Hama vasalható gyöngy - 1000 db-os NEON színű Midi

Raktáron

Esztétikus gyöngykollekció. A gyöngyök alaplapra történő kirakása után, egy vasaló segítségével a kis remekműben gyönyörködhetünk.
A gyöngyök különböző alaplapokra is feltehetőek így állandó kihívást jelent a gyerekek számára, folyamatosan próbára téve kreativitásukat.
Jelentős szerepe van a diszlexia és a diszgráfia megelőzése terén. Használata közben fejlődik a gyermek vizuális figyelme, észlelése, emlékezete, szimmetria érzéke, szem-kéz koordinációja és nem utolsó sorban a finommotorikája.

Az alaplapot külön lehet megvásárolni, azt a termék nem tartalmazza.
Ösztönzi a kreativitást és a reprodukáló képességet.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.05.31
740 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 74 Ft
Videó

Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek az óvodások kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éveseknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Játék webshopunkban „Hama 20751 - Hama vasalható gyöngy - 1000 db-os NEON színű Midi” elnevezéssel listázott kreatív játék oldalára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: képalkotó játékok, készségfejlesztő játék, vasalható gyöngyök, képkészítő játékok, képkirakó játék, vasalható gyöngy készlet, készségfejlesztő játékok, alkotó játék, kreatív játékok. Hasonló témájú szavak, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: vasalható gyöngy készletek, kreativitást fejlesztő játékok, képkirakó játékok, képkészítő készletek, alkotó játékok, képkészítő játék, képességfejlesztő játékok. A fenti termék többek között a „Márkák > Hama” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló kreatív játék tekinthető meg. A vasalható gyöngy kulcsszóra kattintva például több mint 167 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

hama-20751-hama-vasalhato-gyongy-1000-db-os-neon-szinu-midi
Hama 20751 - Hama vasalható gyöngy - 1000 db-os NEON színű Midi
740 Ft