Gyémánterdő - Társasjáték óvodásoknak

Raktáron

Változz törpévé, fedezd fel a gyémánterdőt és találd meg a kincseket! 
Izgalmas kincskeresés vár rád a varázslatos erdőben! Alagutakon, sziklákon, mocsarakon keresztül járhatsz, kincseket fedezhetsz fel és alattomos trükkökkel találkozhatsz a Gyémánterdőben. Találd meg elsőként a gyémántot és nyerj! 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.26
7 990 Ft
A termék után járó hűségpontok: 80 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe az iskolás gyerekek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra hatéves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Játék webshopunkban „Gyémánterdő - Társasjáték óvodásoknak” elnevezéssel megtalálható társasjáték termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: kártya játék, társas, játékkártya, társasok, képességfejlesztő játék, játékok, gyermekjátékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: kártya játékok, kártyajátékok, készségfejlesztő játék, játékkártyák, gyerekjátékok, játék. A fenti társasjáték egyebek mellett a „Márkák > Dino” kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Társasjátékok gyerekeknek, felnőtteknek” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló társasjáték termékadatlapja között lehet válogatni. A kártyajáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 236 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.