Golf szett kocsival - Écoiffier

Nincs raktáron

Játék golfszett kis golfozóknak!

A játék célja, hogy minél kevesebb ütéssel jutassuk be a labdát a lyukba. A kertben és a szobában is használható.  A golftáskát kerekeken lehet húzni, így nagyobb távolságokat is meg tudsz tenni kényelmesen. A szett tartalmaz 1 db golfkocsit, 2 db golfütőt, 3 db golflabdát, 1 db zászlót. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
4 600 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 460 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az  óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra  4 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Golf szett kocsival - Écoiffier” terméknévvel megtalálható mozgásfejlesztő eszköz oldalára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: óvodai fejlesztő eszköz, fejlesztő eszközök, képességfejlesztő eszközök, óvodai eszközök, bölcsődei eszközök, képességfejlesztő eszköz. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök megtalálásában, pl. a következők lehetnek: mozgást fejlesztő eszközök, mozgásfejlesztő játék, készségfejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz, mozgásfejlesztő eszközök, bölcsődei berendezés. A fenti mozgásfejlesztő eszköz egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” kategóriában,továbbá a „Márkák > Écoiffier” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló mozgásfejlesztő eszköz adatlapja között lehet válogatni. A fejlesztő eszköz címkére kattintva példának okáért körülbelül 777 különböző fejlesztő eszköz között választhatnak a bölcsődei, óvodai és iskolai pedagógusok, vezetők.