Freddy tűzoltóautója - First Builders építőjáték - Mega Bloks

Raktáron

A legkisebb gyerekeknek készült építhető vagány tűzoltóautó figurával. A készlethez építőelemek is tartoznak, melyek remek szórakozást nyújtanak. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.24
5 530 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 553 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a középső csoportos ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves ovisoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „Freddy tűzoltóautója - First Builders építőjáték - Mega Bloks” terméknévvel listázott építőjáték oldalára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: műanyag építős játék, építős játék, játék munkagépek, munkagépes játékok, gyerekjátékok, építőjátékok, játék munkagépek, konstruáló játék, műanyag építőjátékok, munkagépes játék, műanyag építős játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: játék, képességfejlesztő játékok, építős játékok, készségfejlesztő játék, gyermekjátékok, építőjáték műanyagból, konstrukciós játékok, konstrukciós játék, építő játék, játék munkagép. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint” termékkategóriában és a „Márkák > Mega Bloks” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló építőjáték között lehet válogatni. A műanyag építőjáték címkére kattintva például több mint 360 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

Freddy_tuzoltoautoja_First_Builders_Mega Bloks
Freddy tűzoltóautója - First Builders építőjáték - Mega Bloks
5 530 Ft