Keresd meg az árnyékát! - Tapintást fejlesztő készlet

Nincs raktáron

Formák és árnyékok játékkészletben a gyermekek megtanulhatják felismerni a különböző formákat, és azonosítani azokat az árnyékok alapján..
A formák között találhatunk hétköznapi tárgyakat, állatokat amik a gyermekek számára már ismertek lehetnek. 
Az árnyképeket tapintás útján lehet kikeresni a vászonzsákból. Fejleszti a vizuális és tapintásos észlelést

A zsákocska tárolásra is alkalmas.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
6 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 699 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek az ovisok legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 3-4 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a ügyességi játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Keresd meg az árnyékát! - Tapintást fejlesztő készlet” terméknévvel listázott fejlesztőjáték oldalára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: készségfejlesztő, játékok, finommotoros játékok, fejlesztőjátékok, játék, érzékelés, észlelés. Hasonló témájú szavak, amelyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: készségfejlesztő játék, mozgást fejlesztő játék, képességfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, finommotorika fejlesztő játékok, játékok, gyerekjátékok. A fenti ügyességi játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kislányoknak” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Márkák > vOILÁ ” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló ügyességi játék között lehet válogatni. A mozgásfejlesztő játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 148 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

 

Vásárlóink a Keresd meg az árnyékát! - Tapintást fejlesztő készlet terméken túl leggyakrabban a következő termékeket választották még: » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mackó » Kalapálós asztal -Melissa & Doug fa készségfejlesztő játék » Kukucska tojások számokkal – Tomy » Fogantyús fa puzzle – Katica » Egyensúlyozó mérleghinta kicsi » Akupresszúrás szőnyeg – Mozgásfejlesztő » Folyami kövek – Mozgásfejlesztő játék » Forgó-Egyensúlyozó ülőke (kék) » Tanuló tábla – Zárak – Melissa and Doug » Dobble Deluxe – Készségfejlesztő játék.