Fogantyús lapöltöztető Fiú

Nincs raktáron

Fogantyús fa lapöltöztető (fiú)
Készségfejlesztő játék, a kisgyermek megismerkedik a ruhadarabokkal és testrészekkel. Szem-kéz koordinációt és rész-egész viszonyokat fejleszt.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.21
2 040 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 204 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek az  óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 3 éves óvodásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Fogantyús lapöltöztető Fiú” terméknévvel megtalálható kirakós játék termékadatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: kirakós játékok, képességfejlesztő játék, gyerekjátékok, képességfejlesztő játékok, öltöztető játékok, kreativitást fejlesztő játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: játék, öltöztetős játékok, játékok, készségfejlesztő játék, gyermekjátékok, öltöztetős játék. A fenti termék egyebek mellett a „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában és a „Márkák > FKP Toys” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló kreatív játék adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.