A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Feelinks - érzelmi intelligencia-fejlesztő társasjáték

Ár:
8.990 Ft
Cikkszám: 6891
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 90
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.

Hogy éreznéd magadat, ha az egyik barátodról kiderülne, hogy hazudik a szüleinek? Érdekelne? Megijesztene? De ami még fontosabb: hogy érezné magát a párod? 

A játék önismeretre tanít - arra, hogy végig gondold, a másik vajon mit érezhet...A legfontosabb dolgok a társainkkal való kapcsolataink alakulásában, miközben jól is érezhetjük magunkat! Feelinks az érzelmek játéka - kommunikációval, empátiával a közös fejlődésért.

Az érzelmek mindenhol jelen vannak - családi, baráti körben, vagy akár az iskolában is kipróbálhatjátok! 

A társasjáték teljesen magyar nyelvű.

 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A játék nem versengésre, hanem önvizsgálatra és együttműködésre ösztönöz. A játék elején véletlenszerűen kiválasztunk 8 érzelmet. Már az is érdekes lehet, hogy ismerjük-e ezeket az érzelmeket? Vajon mikor éreztünk vagy érezhettünk volna ilyen érzést? Kirekesztettség, közöny, félelem, undor, vágyódás, öröm, bizakodás stb. Mindannyian másképpen fejezzük ki az érzelmeinket. Ha képesek vagyunk arra, hogy az érzéseinket megfigyeljük, megfogalmazzuk, közelebb kerülünk saját magunk megértéséhez.

A játékmester felolvassa az adott szituációt és mindenki titokban kiválasztja, hogy mit érezne ebben a helyzetben? Ám itt még nincs vége a játéknak! Ezután azt kell végig gondolnod, hogy a párod vajon mit választott - ő vajon mit érez? A pályán akkor haladhattok tovább, ha kitaláltad, hogy a másik mit gondolhatott - ha ő is kitalálta...dupla öröm-dupla lépés.

120 szituáció - 3 témába sorolva (család, iskola, barátok)

Gyártó Egyéb
Jelleg önismereti, társasjáték
Fejleszti érzelmi intelligencia, önismeret, kommunikációs készségeket, szociális készségeket, empátiát

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webshopunkban „Feelinks - érzelmi intelligencia-fejlesztő társasjáték” elnevezéssel listázott társasjáték oldalára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: társasjátékok iskolásoknak, kooperációs játékok, készségfejlesztő játékok, kooperációs társasjátékok, kooperatív játékok, társasjátékok, készségfejlesztő játék, társasjáték iskolásoknak, játék felnőtteknek, érzelmi intelligenciát fejlesztő játék, képességfejlesztő játék. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő felnőtt játékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok, társas játék, kooperációs játék, gyerekjátékok, játék, érzelmi intelligenciát fejlesztő játékok, felnőtt játékok, kooperatív játék, érzelmi intelligencia fejlesztése. A fenti társasjáték többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Népszerű játékok karácsonyi ajándékba” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló társasjáték termékadatlapja tekinthető meg. A kooperációs társasjáték címkére kattintva példának okáért több mint 33 különböző felnőtt játék között válogathatnak a felnőtt korosztály számára is élvezetes játékokat kereső érdeklődők.