Fa mentőhelikopter játékfigurákkal - Magni

Raktáron

Ezzel a gyönyörű fából készült helikopterrel ments meg mindenkit, aki segítségre szorul!

A helikopter és a csapatod segítségével eljuthatsz bárhová, a sérültet pedig már a helyszínen elláthatjátok! A játék kitűnően fejleszti a szociális és emocionális késségeit gyermekednek.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.05.31
13 990 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 399 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a középső csoportos ovisok kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 4 éves ovisoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a autós játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív játék webshopunkban „Fa mentőhelikopter játékfigurákkal - Magni” terméknévvel megtalálható autós játék oldalára általában a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: játékok, fa játékok, játék autók, játék autó, autós játékok, fajátékok, fa játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: játék, gyerekjátékok, játékautók, fából készült játékok, gyermekjáték, képességfejlesztő játék, játékautó. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Magni” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Játékautók” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló autós játék tekinthető meg. A fajáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 537 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

fa_mentohelikopter_jatekfigurakkal_Magni
Fa mentőhelikopter játékfigurákkal - Magni
13 990 Ft