5 (1 vélemény)

Digit logikai kártyajáték - Piatnik

Nincs raktáron

A Digit kártyákból mindenkinek adunk 5 lapot, majd elhelyezünk az asztal közepére egy mintakártyát. A pálcikákból kirakjuk a mintakártyán lévő ábrát. Aki soron van, az 1 pálcika áthelyezésével megpróbálja kirakni a kezében tartott lapok közül az egyiknek a mintáját. Ha sikerül, akkor ráteheti azt a lapját. A Digit játékban az nyer, akinek elsőként fogynak el a lapok a kezéből.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
4 380 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 438 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe az iskolás gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek tizenkét éves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.


Játék webáruházunkban „Digit logikai kártyajáték - Piatnik” elnevezéssel megtalálható logikai játék adatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: egyedül játszható játék, játék, logikát fejlesztő játékok, játékkártya, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, kártya játék, játékok, egyszemélyes játékok, kártyajátékok, logikai játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: logikai feladványok, egyedül játszható játékok, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, fejtörők, logikát fejlesztő játék, gyermekjáték. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Logikai társasjátékok” elnevezésű termékkategóriában és a „Márkák > Piatnik” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló logikai játék között lehet böngészni. A logikai feladványok kulcsszóra kattintva például több mint 172 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.