Dekoráció fa álomfogó készítő - Sycomore kreatív készlet

Most érkezik

Készítsétek el együtt az álomfogókat, hogy a rossz álmok ne ronthassák el gyermekeink éjszakáit, nappalait! 
Készítsd el ezeket a csodálatos, egyedi fa álomfogó díszeket a dobozban mellékelt tartozékok és az útmutató füzetben bemutatott különböző technikák segítségével.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.06.08
15 990 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 599 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az iskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 8-9-10-11-12 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kültéri játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Dekoráció fa álomfogó készítő - Sycomore kreatív készlet” névvel listázott kreatív játék adatlapjára általában ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: alkotó játék, kézműves játékok, kreatív hobby termékek, kreatív játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő kreatív hobby termékek megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: hobby és kreatív termékek, kreativitást fejlesztő játékok, alkotó játékok, hobby és kreatív termék. A fenti kreatív játék többek között az „Játékkategóriák > Játékok tinédzsereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Kreatívjáték > Barkács és kreatív anyagok” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló kreatív játék termékadatlapja között lehet böngészni. A kreatív hobby termék kulcsszóra kattintva például több mint 298 különböző kreatív hobby termék között böngészhetnek alátogatók.

dekoracio-fa-alomfogo-keszito-sycomore-kreativ-keszlet
Dekoráció fa álomfogó készítő - Sycomore kreatív készlet
15 990 Ft