A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Cube Puzzler Pro – Smartgames logikai játék

Youtube videók

Ár:
4.990 Ft
Cikkszám: 8502
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 50
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.
Cube Puzzler Pro ez a játék, több mint tetrisz, több mint egy puzzle. Tetriszhez csak hasonló,annál inkább sokkal nagyobb kihívást jelentő játék. 12 db különböző alakú színes darabot kell elhelyezni. Nemcsak 2D, hanem amikor már belejöttél 3D-ben is kipróbálhatod (piramis építés), vagyis nemcsak síkban, hanem térben is. 

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Játék menete:
Mielőtt elkezdené, hozza létre a játéktábláját: Nyissa meg az átlátszó tokot 2 részből. Tartsa az alkatrészeket külön kezekben, nyomja be az egyik rész sarkát a másik rész résébe, hogy egy darabból álló játéktáblát hozzon létre. A darabok akkor érhetők el, amikor „kattanást” érzel. 


Helyezze a 6 puzzle-darabot az átlátszó tálcára, hogy létrehozzon egy kockát, amely az egyik sarkán áll. Minden 6 darabot minden kihívásnál fel kell használni.

Megtalálta a helyes megoldást, amikor egy teljes kockát hozott létre, a golyók színei megfelelnek a kihívásban láthatónak. Csak egy megoldás létezik, amely megtalálható a kihívás kiadványának végén.
Gyártó Smartgames
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg tetriszjellegű logikai-ügyességi fejlesztőjáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, problémamegoldóképességet, kombinációs készséget, koncentrációt, megfigyelőképességet, rendszerező képességet, formafelismerést, színfelismerést,téri tájékozódást, finommotoros készségeket,önálló feladat megoldást,irányok felismerését,önálló ellenőrzést,okosítójáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe az iskolás gyerekek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek nyolcéves iskolásoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban „Cube Puzzler Pro – Smartgames logikai játék” terméknévvel listázott logikai játék oldalára általában a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyerekjátékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, utazó játékok, utazó játék, utazós játékok, gyermekjátékok, logikát fejlesztő játékok, térbeli játékok. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: logikai játékok, utazós játék, térlátást fejlesztő játékok, térbeli játék, logikát fejlesztő játék, játék utazáshoz, úti játékok, játékok utazáshoz. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Társasjátékok felnőtteknek” kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló logikai játék termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 4842 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.