A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Cseresznyéskert (Anna, Peti és Gergő) – Társasjáték

Ár:
5.290 Ft
Cikkszám: 390
Gyártó: Keller&Mayer
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 53
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 26.
Bartos Erika rajzaiból már jól ismert Anna, Peti és Gergő a nagymamának szeretne segíteni a befőzésben ezzel a kooperációs, együttműködésen alapuló társasjátékkal. Részleteket lásd lenn...
Ajánlott: 4 éves kortól

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása


Cseresznyéskert - kooperációs társasjáték - Nagyi befőzéshez készülődik, de még le kellene szedni a cseresznyét.
A gyerekcsapat nekilát a munkának. A cél, hogy megszerezzék az összes cseresznyekorongot. Minden gyerek együtt ügyeskedik, így lesz jó a csapat. Amilyen színű leveleket fordítottál, olyan színű szomszédos mezőkre léphetsz. Ha elértél a cseresznyéhez, leszakíthatod. Van olyan cseresznye, amelyet egyedül is meg tudsz szerezni, de van, amelyikhez 2 illetve 3 bábunak is oda kell érnie. De jaj, vigyázz! Ha kukac kártyát húzol, a kiskukacok is elindulnak a cseresznyékért. Ki ér előbb célba?

A játék kétféleképpen érhet véget:
Az egyik kukac elér egy cseresznyéhez. Ekkor már nem sikerülhet összegyűjteni az összes gyümölcsöt, mert egy részét a falánk kukac megdézsmálja. Elkeseredésre azért semmi ok, gyorsan kezdődhet egy új játék.
A bábukkal minden cseresznyét összegyűjtünk és odaadjuk a nagyinak, hogy finom befőttet eszegethessünk a télen!

  
 


 

 


 

Gyártó Keller&Mayer
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-4
Jelleg kooperációs társasjáték
Fejleszti megfigyelőképességet, problémamegoldást,színfelismerést, számolási készséget, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, irányok felismerését, memóriát, vizuális tájékozódó képességet,együttműködési készséget

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolások kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra hatéves iskolásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Cseresznyéskert (Anna, Peti és Gergő) – Társasjáték” terméknévvel megtalálható társasjáték termékadatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: készségfejlesztő játék, óvodás társasjáték, gyermekjátékok, társasjáték gyerekeknek, óvodás társasjátékok, rajzfilmes játék, társas óvodásoknak, társas játék, gyermekjáték, gyerek társasjáték, képességfejlesztő játék, gyerekjátékok. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: ovis társasok, ovis társasjátékok, rajzfilmes játékok, rajzfilmfigurás játék, készségfejlesztő játékok, kooperatív játékok, kooperációs játék, társasok, társasjátékok, mesefigurás játékok, játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák” termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek ” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték termékadatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 4842 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.