A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Coloformix – Színek és formák - Djeco Eduludo - társasjáték óvodásoknak

Ár:
6.690 Ft
Cikkszám: 11813
Gyártó: Djeco
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 67
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 09.

Válassz egy feladatlapot és keresd meg rajta hogy milyen színű és milyen formájú alakzatokat látsz! Ha megtaláltad őket, rakd a korongokat a fa táblán a nekik megfelelő helyre. Ha megfordítod a feladatkártyát, ellenőrizheted magad, mert ott a helyes megoldás.
Készségfejlesztő  játék óvodásoknak a színekkel és formákkal. Színek és formák játékos tanulásához, gyakorlásához az óvodában vagy otthon.

  • 20 db feladványt
  • 1 db fa alaplapot
  • 13 korongot tartalmaz

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A játék menete: Az egyes kártyákon különböző formájú jelek több különböző színben találhatóak.
A cél az, hogy megtalálja a gyermek, hogy melyik alakzatok láthatóak az adott képen, és milyen a színűk.

Hogyan kell játszani:
Kérje meg a gyermekét, hogy válasszon egy kártyát, és nézze meg figyelmesen,
utána tedd fel az alábbi kérdéseket:
1. Melyik táblán lévő formákat látod a képen?
2. Van-e olyan színű a megtalált formából, mint a táblán lévő színek?
A gyermek mutassa meg az alakzatokat a kártyán, és nevezze meg a színeket hangosan.
Amikor a gyerek azt hiszi, hogy megtalálta a táblán formát a megfelelő színben, tegye a csillagot a táblamegfelelő helyére.
A helyes megoldás a kártya hátoldalán található, ezt kell összehasonlítani a gyermek táblájával.

Fejleszti Színek és formák felismerését
Gyártó Djeco
Jelleg készségfejlesztő játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a nagyszülőknek és szülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a középső csoportos óvodások kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 4 éves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Játék webshopunkban „Coloformix – Színek és formák - Eduludo - társasjáték óvodásoknak” terméknévvel megtalálható építőjáték adatlapjára leggyakrabban ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: képességfejlesztő játékok, gyerekjátékok, konstrukciós játékok, készségfejlesztő játék, matekos játék, játékos matematika, gyermekjáték, játékok, matematikai játék. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: matematikai játékok, játék, építő játékok, konstruáló játék, gyermekjátékok, készségfejlesztő játékok, építő játék, építőjátékok, építős játékok. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló építőjáték között lehet böngészni. Az építőjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 435 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.