A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Thinkfun Circuit Maze – Áramkör építő, egyszemélyes logikai játék

Ár:
10.990 Ft
Cikkszám: 1585
Gyártó: Thinkfun
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 110
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 09.
Circuit Maze - Építsd meg az áramköröd! -Thinkfun játék 60 feladvánnyal, melyben ha helyesen építed fel az áramköröket, akkor felgyullad a jelzőfény. Nemcsak mókás feladvány, hanem ismerkedhetsz az elektromosság rejtelmeivel.
Ajánlott: 8 éves kortól

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Circuit Maze - egyszemélyes áramkör építő logikai játék az amerikai Thinkfun játékgyártótól. A 60 feladványkártya meghatározza az áramforrás és a cél helyét, hol találhatóak még biztosan elemek, összekötendő vezetékek vagy akadályok...milyen elemeket kell még felhasználnod. Ha helyesen gondolkodtál a labirintus kiépítése után felgyullad a jelzőlámpa. 
Miközben megépítjük a pályát, ismerkedhetünk az elektromosság alapvető szabályaival, a pólusokkal, a tápegységek tesztelésével...netán a "rövidzárlat" fogalmával. 
 


 

Gyártó Thinkfun
Játékosok száma 1
Jelleg Egyszemélyes logikai készségfejlesztő tudományos játék
Fejleszti fizikai ismereteket, logikai gondolkodást, kombinációs készséget, térlátást, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, ábra olvasást,színfelismerést, megosztott figyelmet, irányok felismerését, önálló feladatmegoldást, önálló ellenőrzést, koordinációt

Vélemények

5.00
4 értékelés
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 03.
9 éves unokámnak vettem karácsonyra. Nagyon szereti, logikáját sokat tudja vele fejleszteni.
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 07.
9 éves unokám születésnapjára vettem ezt a játékot.Telitalálat volt a választásom. Mindennapos örömteli szórákozása lett. Kártya nélkül is ki tud rakni kapcsolási módokat kitalálni.


| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 07.
9 éves születésnapjára vettem az unokámnak. Telitalálat volt. Kártya nélkül is tud kapcsolási módokat kirakni. Mindennapos örömteli elfoglaltságot jelent számára. Nagyon boldog voltam, hogy ilyen örömet szereztem vele.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 15.
8 éves unokám amint elolvasta a játék nevét, útmutatóját , máris nagyon meg volt elégedve a választásommal
. Azonnal elkezdett vele játszani , és az azóta eltelt két -három hétben mindennapos játéka lett.
Tervem, hogy ha majd "kinövi" , kölcsön kérem , mert nagyon kíváncsi vagyok a játék adta tudásra .

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe az alsós gyerekek kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 12 éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a logikai játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Thinkfun Circuit Maze – Áramkör építő, egyszemélyes logikai játék” terméknévvel listázott logikai játék termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, fejtörő, gyerekjátékok, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, fejtörők, képességfejlesztő játékok, logikát fejlesztő játék. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: logikát fejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, egyszemélyes játékok, gyermekjátékok, egyedül játszható játék, képességfejlesztő játék, gyermekjáték. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” kategóriában illetve az „Intézményeknek > Logika és gondolkodás” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló logikai játék között lehet válogatni. A logikai játék kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 295 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.