A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bújócska kártyajáték - Készségfejlesztő kártyajáték

Ár:
2.250 Ft
Cikkszám: 10274
Gyártó: Pagony
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 23
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 16.

Ezzel a kártyajátékkal három különböző alapkészséget fejlesztő játékot játszhatunk.
A Bújócska játékban a térbeli tájékozódást fejlesztjük azzal, hogy a gyerekeknek a kezükben tartott ábrákat minél gyorsabban meg kell látni a sok kis ábra között a felcsapott kártyákon. 
Fejleszti a térbeli tájékozódás a motorikus és verbális készségeket! 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Játszható játékok:
Bújócska
  - Keresd meg a kis képek között azt, amelyik a kezedben is ott van, és csapd le minél gyorsabban! 
Pantomin - Mutogasd el, mi van a kártyádon! Aki, figyel biztos kitalálja. 
Mesélj Nekem - Találjatok ki egy -egy mesét az ovisokról. Mindig másképp húzol, így mindig más lesz a meséd! Most te mesélj, anyunak-apunak. 
 

Gyártó Pagony
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 2-6 játékos
Jelleg helymeghatározást fejlesztőjáték
Fejleszti térlátást, megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, ábra olvasást, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a középső csoportos óvodások kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a logikai játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Bújócska kártyajáték - Készségfejlesztő kártyajáték” elnevezéssel megtalálható logikai játék adatlapjára általában a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, gyermekjáték, egyedül játszható játék, logikát fejlesztő játékok, logikai játékok, gyerekjátékok. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: logikai feladványok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, játék, fejtörő, képességfejlesztő játék, logikát fejlesztő játék, készségfejlesztő játék. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Térbeli tájékozódás” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Térbeli tájékozódás, környezetünk” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló logikai játék adatlapja tekinthető meg. A logikai játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 295 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.