A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Piatnik Bubbles – „Buborékok” társasjáték

Ár:
3.500 Ft
Cikkszám: 1075
Gyártó: Piatnik
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 35
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 12.
Bubbles társasjáték Piatnik
Játék a buborékokkal iskoláskorú gyermekeknek.
Ajánlott: 6 éves kortól
Játékidő:kb. 5-15 perc

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Bubbles -Buborékok társasjáték a Piatniktól A társasjáték a színfelismerés, soralkotás és a megfigyelés, reakciófejlesztés társasjátéka iskoláskorú gyermekeknek.A játék során a 24 kártyát szétterítjük az asztalon. Majd dobunk a 4 különböző színű dobókockával és az így dobott számsorrend határozza meg, mely buboréknak mekkorának kell lenni az adott kártyán. A dobókockák színe megegyezik a buborlékok színével és a kockákon 1-24-ig  lévő számok találhatóak. ÁŤgy minden dobásnál más nagyságszerinti sort alkothatunk. Ha meg van a szín-számsorrend ki ktalálja meg a leggyorsabban a keresett kártyát?

Gyártó Piatnik
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-4 játékos
Jelleg reakciófejlesztő társasjáték
Fejleszti színfelismerést,számsorrend-felismerést probléma megoldó képességet, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, rendszerező képességet, megosztott figyelmet, önálló feladat megoldást, önálló ellenőrzést

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek hétéves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Játék webáruházunkban „Piatnik Bubbles – „Buborékok” társasjáték” elnevezéssel megtalálható társasjáték termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: társas játék, készségfejlesztő játék, iskolás társas, iskolás társasjátékok, társas, gyermekjátékok, játék. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: képességfejlesztő játékok, társasjáték iskolásoknak, gyermekjáték, társasjátékok iskolásoknak, társasok, képességfejlesztő játék. A fenti társasjáték többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Érzékelés- észlelés fejlesztése, szenzoros játékok” elnevezésű kategóriában és a „Márkák > Piatnik” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva pl. több mint 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

A Piatnik Bubbles – „Buborékok” társasjáték termék mellett legtöbbször az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink: • Fejlesztő matricázó – Fiúknak – Sycomore • Brainbox (Primary 2) – Elektronikai felfedező játék készlet • Findnix – Megfigyelésen alapuló kártyajáték • Iskolába készülök – miniLük készségfejlesztő játékfüzet • Lük Mini kirakó alaplap • Szemrevaló fejtörők – miniLük készségfejlesztő feladatlapok • Tér-irány gyakorlatok – mini Lük füzet • Süniálom – Készségfejlesztő társasjáték – Keller Mayer • Nézz körül! – miniLük füzet • Forgasd a pénzt – mini LÜK feladatlapok.