A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Piatnik Bubbles – „Buborékok” társasjáték

Ár:
3.500 Ft
Cikkszám: 1075
Gyártó: Piatnik
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 35
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 28.
Bubbles társasjáték Piatnik
Játék a buborékokkal iskoláskorú gyermekeknek.
Ajánlott: 6 éves kortól
Játékidő:kb. 5-15 perc

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Bubbles -Buborékok társasjáték a Piatniktól A társasjáték a színfelismerés, soralkotás és a megfigyelés, reakciófejlesztés társasjátéka iskoláskorú gyermekeknek.A játék során a 24 kártyát szétterítjük az asztalon. Majd dobunk a 4 különböző színű dobókockával és az így dobott számsorrend határozza meg, mely buboréknak mekkorának kell lenni az adott kártyán. A dobókockák színe megegyezik a buborlékok színével és a kockákon 1-24-ig  lévő számok találhatóak. ÁŤgy minden dobásnál más nagyságszerinti sort alkothatunk. Ha meg van a szín-számsorrend ki ktalálja meg a leggyorsabban a keresett kártyát?

Gyártó Piatnik
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-4 játékos
Jelleg reakciófejlesztő társasjáték
Fejleszti színfelismerést,számsorrend-felismerést probléma megoldó képességet, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, rendszerező képességet, megosztott figyelmet, önálló feladat megoldást, önálló ellenőrzést

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a kisiskolások legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 5 éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Piatnik Bubbles – „Buborékok” társasjáték” elnevezéssel megtalálható társasjáték termékadatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyerekjátékok, készségfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, társas játékok, képességfejlesztő játék, iskolás társasok, iskolás társasjátékok. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: iskolás társas, képességfejlesztő játékok, játék, társasjáték iskolásoknak, társas játék, társasjátékok iskolásoknak. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Érzékelés fejlesztése” elnevezésű kategóriában illetve az „Intézményeknek > Iskolai társasjáték” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például több mint 4842 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.