A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Blokus társasjáték - Mattel - Stratégiai társasjáték

Ár:
12.900 Ft
Cikkszám: 10890
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 129
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 14.
Te hány elemet tudsz elhelyezni a játéktáblán? A Mattel Bokus logikai társasjátékban a játékosok célja, hogy minél több elemet helyezzenek el a táblán úgy, hogy a saját színű elemek csak sarkaikkal érintkezhetnek össze, oldalaik nem érhetnek egymáshoz. Taktikázz jól és blokkold társaidat a lapok lehelyezésével, vagy bővítsd saját területed! 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Mattel Bokus társasjáték célja, minél több elemet játéktáblán. A saját színű kövek csak sarkaikkal érintkezhetnek, oldalaikkal nem. A játékos taktikusan lehelyezett elemeivel blokkolhatja játékostársait, és saját területét is bővítheti. Minden elem más formájú, ezért minden lehelyezés megváltoztathatja a játék kimenetelét.

Fejleszti logikus gondolkodást
Gyártó Egyéb
Játékidő ~20-25 perc
Játékosok száma 2-4 fő
Jelleg Stratégiai játék
Jelleg stratégiai társasjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek az alsós gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek nyolcéves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Blokus társasjáték - Mattel - Stratégiai társasjáték” névvel listázott társasjáték oldalára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: képességfejlesztő játék, társasok, családi társasjáték, játékok, társas játékok, társas, taktikai játék, társasjáték családoknak, családi játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: gyermekjáték, képességfejlesztő játékok, stratégiai játékok, társasjátékok, készségfejlesztő játék, gyermekjátékok, gyerekjátékok, játék. A fenti társasjáték egyebek mellett a „Újdonságok” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló társasjáték termékadatlapja tekinthető meg. A társasjáték címkére kattintva példának okáért több mint 701 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.