Bim-bam: Hangos játék Granna fejlesztő játék

Raktáron

Bim-bam zenés memóriajáték hangokkal és képekkel óvodásoknak.A Granna- Érzékek sorozata az érzékszervek fejlesztését szolgálja. A gyermekek a hangok felismerését gyakorolják, három különböző játéklehetőséggel. A színes táblák négy hangos helyszínre kalauzolnak: koncertterembe, éneklő óvodások közé, zajos utcára és egy mesebeli faluba. A kis képek és korongok az ott hallható hangok forrásait ábrázolják, a CD-n a hozzájuk tartozó hangok szólalnak meg.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.22
4 860 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 486 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a nagyszülőknek és szülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek az iskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 6 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a ügyességi játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Játék webshopunkban „Bim-bam: Hangos játék Granna fejlesztő játék” terméknévvel megtalálható ügyességi játék adatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: készségfejlesztő játék, játékok, mozgást fejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, játék. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek:  képességfejlesztő játékok, gyerekjátékok, gyermekjátékok. A fenti játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló ügyességi játék között lehet válogatni. Az ügyességi játék kulcsszóra kattintva pl. több mint 236 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Bim_bam_Hangos_jatek_Granna_fejleszto_jatek
Bim-bam: Hangos játék Granna fejlesztő játék
4 860 Ft