A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bigjigs autószállító mozdony – Favonat kiegészítő játék

Ár:
6.990 Ft
Cikkszám: 1432
Gyártó: Bigjigs
Szerezhető hűségpontok: 0

Bemutatóra készülnek az új autók? Erre a munkára a legalkalmasabb az autószállító vonat, amely a kemény helyzetekezt is megoldja.Tartalmaz egy rámpát két vagont és egy mozdonyt + két vasúti elem. Szélessége: 280 mm

Hasonló termékeket itt találsz.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2020-07-31

Játék bemutatása

Akárcsak a többi kreatív Bigjigs fajáték, a vonatmosó is fejleszti a gyerekek ügyességét, megtanítja őket az alapvető szabályokra, irányítja figyelmüket. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra.  Bízd magad nyugodtan a 30 éves múltra visszatekintő angliai Bigjigs tapasztalatára, amely a legkiválóbb, kreatív fajátékok egyik legismertebb szakértője! A vonatp ályák és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak. A vonatozás a kisfiúk egyik kedvenc időtöltése,és még fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Hát bizony nem mindegy, hogyan építjük a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztjük, hiszen ha nem illeszkedik tökéletesen, akkor biza a vonat nem fog eljutni a célig. A Bigjigs legfontosabb küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlessze is a kicsiket. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a középsős óvodások legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 4 éves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Bigjigs autószállító mozdony – Favonat kiegészítő játék” névvel listázott építőjáték adatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vevőink: játékvonat, játékvonatok, építős játékok, vonatos építőjáték, vasúti építőjátékok, konstrukciós játék, konstruáló játékok, gyermekjátékok, vasúti játék, építő játék, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: gyermekjáték, játék vonatok, fa építő játékok, vonatos játékok, gyerekjátékok, konstruáló játék, konstrukciós játékok, vonatos építőjátékok, képességfejlesztő játék, fa építőjátékok, építős játék. A fenti építőjáték egyebek mellett az „Intézményeknek ” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Márkák > Bigjigs” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló építőjáték között lehet válogatni. A vonatos játék kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 134 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.