Bébidinók szortírozó készlet bölcsiseknek Learning Resources

Nincs raktáron

A színes tojások alatt lapulnak a színes bébi dínók. A játék már a korai években segíti a színfelismerés, a párosítás és szortírozás elsajátítását.
A különböző színes kis dínó bébik használhatók ujjbábként is, így játékosan vezeti a gyermeket a szerepjátékok világába. 
A 16 darabos készlet 5 bébidínót tartalmaz szétszedhető tojásokban, praktikus tárolóban. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
8 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 899 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a kicsoportos óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 3 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Bébidinók szortírozó készlet bölcsiseknek Learning Resources” névvel listázott óvodai eszköz adatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: óvodai fejlesztő eszközök, szortírozójátékok, képességfejlesztő eszköz, képességfejlesztő eszközök. Hasonló témájú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb fejlesztő eszközök megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: fejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz, készségfejlesztő eszközök, szortírozó játékok. A fenti óvodai eszköz többek között az „Intézményeknek > Érzékelés,észlelés fejlesztése - szenzoros játékok” , és a „Játékkategóriák > Játékok 3-4 éves ovisoknak” termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló óvodai eszköz között lehet válogatni. Az óvodai eszköz címkére kattintva például körülbelül 498 különböző fejlesztő eszköz között választhatnak az iskolai, óvodai vagy bölcsődei vezetők, pedagógusok.