Avokádó mobiltelefon támasz - Plusheez Avocado

Nincs raktáron

Ha olvasnál, ha videót néznél, ha szelfiznél, vagy videó telefonálnál, jól jönne egy mobiltelefontartó, ami illik a telefonodhoz és hozzád. A mini babzsák méretű Plusheez mobiltelefontartó valóra váltja ezt is. Bárhová, könnyen magaddal viheted, bármilyen mobilkészülékhez, mini tablethez, e-book olvasóhoz használhatod.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
3 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 399 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe az alsó tagozatosok legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek nyolcéves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a termékek és gyerekholmik kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Kutyusos babzsák mobiltámasz” terméknévvel megtalálható mobiltámasz adatlapjára leggyakrabban ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vevőink: gyerek lámpák, gyerekholmik, gyereklámpák. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekholmik megtalálásában, például a következőek lehetnek: gyermekholmi, gyerek lámpa. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” kategóriában és a „Karácsonyi ajándékötletek” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló gyereklámpa között lehet böngészni. A gyereklámpa kulcsszóra kattintva például körülbelül 37 különböző gyerekholmi között válogathatnak a hasznos és szép gyermekholmikat kereső vásárlók, nagyszülők és szülők.