Ablakfestő filctoll készlet - 6 különböző szín - Maped

Nincs raktáron

Dekoráld ki az ablakod, vagy a tükröt a Maped ablakfestő filctoll készletével. Ünnep motívumokkal, vagy bármilyen mókás rajzzal vidámmá tehedet a szobád ablakát.
A filctoll bármilyen üvegfelelületen használható, és bármikor vízzel könnyedén eltávolíthatod. A készlethez tartozik egy ajándék mikroszálas törlőkendő. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
2 210 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 221 Ft
Videó
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az iskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 8-9-10-11-12 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok az írószerek és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Ablakfestő filctoll készlet - 6 különböző szín - Maped” elnevezéssel megtalálható filctoll oldalára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: kreativitást fejlesztő játékok, filctoll készlet, alkotó játék. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segíthetnek a megfelelő írószerek kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: filctoll készletek, papír-írószer, alkotó játékok, kreatív játékok. A fenti filctoll egyebek mellett a „Márkák > Maped” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló filctoll termékadatlapja között lehet böngészni. A kreatív játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 1336 különböző írószer között választhatnak az iskolai eszközöket és a kreatív játékokhoz elengedhetetlen írószereket kereső érdeklődők.