A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ABC Dring – djeco szókincsfejlesztő társasjáték

Ár:
6.260 Ft
Cikkszám: 87
Gyártó: Djeco
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 63
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 28.

ABC Dring szókincsfejlesztő, szinonimakereső társasjáték a Djeco játékokra jellemző egyedi stílusban.  Adott 4 kép és hozzá az ABC egyik betűje, amit az nyer meg, aki leghamarabb mond ezzel a betűvel a képeken látható ábrák alapján egy szót.. 
Légy gyors és kreatív!

Ide kattintva letölthető a játékszabály.
Ez a termék csomagban is kapható. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Tartalma: 

  • 44 db helyszín-kártya
  • 41 db betűkártya
  • 1 db csengő

ABC Dring - szókincsfejlesztő, szinonimakereső társasjáték a Djeco játékokra jellemző egyedi stílusban, minőségben és ötletességgel. Rakjunk ki az asztalra 4 lapot, a csengőt majd húzzunk egyet a betűkártyák közül.  A feladat, hogy találjunk olyan szót, amely szerepel a 4 kártya bármelyikén, vagy azzal kapcsolatos és az adott betűvel kezdődik.  Aki talált ilyen szót, csapjon gyorsan a csengőre és már meg is nyerte az adott betűkártyát. A játékot az nyeri, aki elsőnek gyűjt össze 10 kártyát.

Gyártó Djeco
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 2-5 játékos
Jelleg Beszédkészséget fejlesztő okosító családi társasjáték
Fejleszti szókincset, szövegalkotást, asszociációt, memóriát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, logikát, kombinációs készséget, pontos megfigyelést, képzelő erőt, probléma megoldó képességet, reakció készséget, megfigyelő képességet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a felsős gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 10 éves iskolásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „ABC Dring – Djeco szókincsfejlesztő társasjáték” terméknévvel listázott kártyajáték termékadatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: kártya játék, készségfejlesztő játékok, játék, szókincs fejlesztő játékok, kártyajátékok, játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: szókincsfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, gyermekjáték, készségfejlesztő játék, szókincs fejlesztő játék, kártya játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Djeco” termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Társasjáték” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló kártyajáték termékadatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték címkére kattintva pl. körülbelül 4842 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.