A testem - Kis felfedező Trefl oktató társas ovisoknak

Nincs raktáron

A testem egy oktató jellegű sorsjáték, amelynek segítségével a gyermekek megtanulhatják az emberi test részeit. A játék során nem csak a testrészek, de a belső szervek, a csontok és az izmok neveit is megismerhetik. A játék valódi ismeretforrás, amely mégis a gyermekek korához idomul. A színes rajzok fejlesztik az óvodás kognitív kíváncsiságát.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
2 360 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 236 Ft
Hasonló termékek ajánója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a középsős óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a oktatójátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „A testem - Kis felfedező Trefl oktató társas ovisoknak” terméknévvel megtalálható oktatójáték adatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: gyerek társasjáték, ovis társasok, óvodás társasjáték, társas óvodásoknak, ovis társasjátékok, társasjátékok, társas, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, oktatójátékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: gyerekjátékok, képességfejlesztő játékok, játék, gyermekjátékok, társasok, társasok óvodásoknak, gyermekjáték, tanulós játékok, társasjáték gyerekeknek, ovis társas. A fenti oktatójáték egyebek mellett a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Fejlesztő társasjátékok” kategóriában,továbbá az „Iskola – óvoda” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló oktatójáték között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

 

A A testem - Kis felfedező Trefl oktató társas ovisoknak termék kiválasztása esetén leggyakrabban az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink: • Évszakok – Kis felfedező sorozat – Trefl oktató társasjáték • Ellentétek – Kis felfedező – Trefl oktató memória játék • Ábécé – Kis felfedező – Trefl oktató társas ovisoknak • Szakmák – Kis felfedező – Trefl oktató társasjáték • Óra – Kis felfedező – Trefl oktató társasjáték • Marosits Istvánné: Betűző – Betűtanuló-lapok • Fejlődés – Készségfejlesztő párosító puzzle • Otthon és az óvoda – Trefl oktató társasjáték, varázs tollal / Kis felfedező • Vásárolni tanulok – Oktató társasjáték • Járművek – Kis felfedező – Trefl oktató társas ovisoknak.