A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A királyi pavilon - Azul - Társasjáték

Ár:
12.990 Ft
Cikkszám: 12317
Gyártó: Gém
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 130
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 15.

Az Azul társasjáték 3. variációja. Az Azul Summer Pavilion magyar kiadása!
Ez a játék is a klasszikus Azul-mechanizmust követi. 6 különböző színben találunk rombusz formájú elemeket, melyekkel a táblán található 7 darab hatágú csillagokat/virágokat rakjuk ki. Minden színhez tartozik egy csillag, a középső csillagot pedig a 6 különböző rombusz elemből rakjuk ki. A játék 6 fordulóból áll, és ez idő alatt kell a legtöbb pontot összegyűjteni. 
Ajánlott 8 éves kortól.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A gyűjtés ugyanúgy manufaktúra-korongokról kezdődik, és középen van az első játékost jelölő lapka.
Van egy joker elem is a játékban, amit az adott körben bármelyik másik színre helyettesíthetünk.
Az összegyűjtött rombuszokat nem azonnal kell felhelyeznünk a táblára, hanem a gyűjtés fázis végén, mikor az összes elem elfogyott a manufaktúrákról. Ez az építési fázis.
Az építés felváltva zajlik a játékosok között, mindig csak egy elem helyezhető fel a táblára. Itt tudunk a legjobban taktikázni, mivel egy csillag minden ága meg van számozva. Amennyi szám van rajta, annyi elemet kell gyűjteni az építéséhez. Ha van pl 6 piros elemünk megépíthető a 6-os ág, vagy az 1-es ág is, és a maradék elem megy vissza gyűjtőbe, nem pedig a zsákba. A gyűjtő egy piros óratorony, amely még jobban növeli a játék esztétikáját.
Az építő fázisban is juthatunk elemekhez akkor, ha a táblánkon szereplő szimbólumokat sikerül körbekerítenünk. Ekkor újabb rombusz elemeket választhatunk a pontozótábláról.
Lehetőségünk van az építő fázisban a rombusz elemek tárolására a következő körig. Ha így is marad olyan elem, amit nem tudunk lerakni, és tárolni sem tudjuk, akkor pontlevonás jár érte.
A 6. kör végén még megkapjuk a plusz pontokat. A kirakott csillagok különböző pontokat érnek. 
Az győz akinek a legtöbb pontja lesz.

Ebben az Azul társasjátékban a játékostáblákon kívül találtok egy áttetsző borítólapot, aminek köszönhetően nem fognak elmozdulni a csempék és a pontjelző kockák a táblán.

A játék háttér története:
A XVI. század hajnalán I. Mánuel király felbérelte Portugália legkiválóbb építészeit, hogy grandiózus palotákkal gazdagítsák birodalmát. Az evorai és a sintrai kastély felépítése után egy emlékhelyet kívánt építtetni az udvarába. Egy királyi pavilont, ahol kellő pompával tiszteleghet családja leghíresebb tagjai előtt. Ezt a megbízást a legragyogóbb mesterembereknek szánta, kiknek alkotásai méltók a királyi család dicsőségéhez. Sajnos I. Mánuel már a munkálatok megkezdését sem érte meg.

Gyártó Gém
Játékidő ~30-40 perc
Játékosok száma 2-4 fő
Jelleg Stratégiai játék
Jelleg stratégiai társasjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webáruházunkban „A királyi pavilon - Azul - Társasjáték” terméknévvel listázott társasjáték adatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyerekjátékok, taktikai játék, készségfejlesztő játék, gyermekjáték, társas, játék, képességfejlesztő játék, társasjátékok családoknak, gyermekjátékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: társasjátékok, társas játékok, családi játék, játékok, képességfejlesztő játékok, családi játékok, családi társasjátékok, társas játék. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Társasjáték > Stratégiai társasjátékok” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló társasjáték adatlapja tekinthető meg. A társasjáték címkére kattintva pl. körülbelül 701 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.