Műanyag kishajó - többféle

Nincs raktáron

Mókás hajók a pancsoláshoz. Nem hiányozhat a fürdőkádból vagy a pancsolómedencéből. Sőt akár a homokozóban is játszhatsz vele!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
920 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 92 Ft
Videó
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a középső csoportos ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves óvodásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a fürdőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Locsolós hajó - Green toys fürdőjáték” névvel megtalálható fürdőjáték adatlapjára leginkább ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: készségfejlesztő játékok, fürdős játék, fürdős játékok, képességfejlesztő játékok, pancsolós játék, gyermekjátékok, gyerekjátékok. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: kádba való játék, gyermekjáték, készségfejlesztő játék, vizezős játék, kádba való játékok, képességfejlesztő játék, vizezős játékok. A fenti fürdőjáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló fürdőjáték között lehet böngészni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.