Legler- Golyóvezető - Mosómacis

Raktáron

Ez a kedves narancs színű golyóvezető remekül erősíti a finommotoros mozgás és a tapintás képességét. A játék lényege, hogy a különböző színű és útvonalú drótvázon végigvezesd a különböző pasztell színűgolyókat. A kedves kis mosómaci még barátságosabbá teszi a játékot.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.09
3 200 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 320 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a három éves óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt 

 ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 2 éveseknek ” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Golyóvezető - Elefánt-egér - Legler” elnevezéssel listázott babajáték termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: képességfejlesztő játék, bébijátékok, baba játékok, baba játék, készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, gyerekjátékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: gyermekjáték, bébijáték, golyóvezetők, képességfejlesztő játékok, gyermekjátékok, babajátékok, golyóvezető. A fenti babajáték többek között a „Márkák > Legler ” termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló babajáték tekinthető meg. A babajáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 461 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Legler- Golyóvezető -  Mosómacis
Legler- Golyóvezető - Mosómacis
3 200 Ft