Fekete történetek 2. -logisztori rejtélyek

Raktáron

Egy mondatból ki tudnád találni a teljes történetet? Ha jól kérdezel, kiderítheted a rejtélyes, megdöbbentő vagy éppen szerencsétlen eseteket a Fekete történetek 2. részében!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.09
3 490 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 349 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a kedvenc játékokat összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek felnőtteknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és felnőtteknek szóló játékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Fekete történetek 2.-logisztori rejtélyek” elnevezéssel listázott társasjáték adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, kártyajátékok, party játékok, családi társasjáték. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek, felnőtteknek > Party játékok” termékkategóriában, az „Életkor szerint > Játékok tinédzsereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” nevű termékkategóriában és a ,,Márkák > Asmodee" nevű kategóriában érhető el. 

Fekete_tortenetek_2_logisztori_rejtelyek
Fekete történetek 2. -logisztori rejtélyek
3 490 Ft