Csináld magad - Tanya - Farm - Djeco

Raktáron

Igazán egyedi kreatív készlet a Csináld magad - Tanya- Farm. A kartondarabokat kell tetszés szerint kiszínezned és összeraknod. Az elkészült játék csodálatos tanyasi világot jelenít meg, amely kiváló szerepjáték eszköz is.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
4 050 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 405 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek az óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 5 éves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Tipi-tapi sablonos képalkotás- djeco kreatívkészlet” terméknévvel megtalálható kreatív játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: alkotó játék, gyermekjátékok, képkészítő játékok, képkészítő játék, játék, gyerekjátékok, készségfejlesztő játék. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: képkészítő készlet, kreativitást fejlesztő játék, alkotó játékok, kreatív játékok, képkészítő készletek, képalkotó játékok, kreativitást fejlesztő játékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Grafomotorika fejlesztése, írás-előkészítő játékok” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló kreatív játék tekinthető meg. A képalkotó játék kulcsszóra kattintva például több mint 368 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

Csináld magad - Tanya - Farm - Djeco
Csináld magad - Tanya - Farm - Djeco
4 050 Ft