A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Villamosenergia műhely - 22 kísérlet - Tudományos készlet - Buki

Ár:
8.990 Ft
Cikkszám: 11675
Gyártó: Buki France
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 90
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 28.

Egy készlet amivel megértheted, hogyan működik a villamos energia. Most mindent megtudhatsz a működtetéséről. 
Miért vezeti a sóoldat az áramot? Hogyan működik a motor? Hogyan világít egy villanykörte? Mi a különbség a soros és a párhuzamos áramkör között? Hogyan működik a riasztás? Hogyan készíthetsz szirénát?
A készlet segítségével választ kaphatsz a kérdéseidre, és az otthonodban a kísérleteket el is végezheted. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Villamosenergia műhely - 22 kísérlet - Tudományos készlet - Buki

A játék működéséhez 4 db LR06 elemre van szükség, amely a csomagolásnak nem tartozéka.

A doboz mérete: 30.00 x 08.00 x 30.00 cm

Fejleszti Természetismeretet, tudományos ismereteket
Gyártó Buki
Jellege oktató játék, tudományos játék
Életkor 8 +
Fejleszti koncentrációt, kreativitást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a felsős gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek tizenkét éves iskolásoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a tudományos játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Villamosenergia műhely - 22 kísérlet - Tudományos készlet - Buki” elnevezéssel megtalálható tudományos játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: gyermekjáték, tudományos játékok, készségfejlesztő játék, játék, gyermekjátékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: gyerekjátékok, képességfejlesztő játékok, kísérletező játékok, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, természettudományos játékok. A fenti tudományos játék egyebek mellett a „Játékkategóriák” kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló tudományos játék adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 4842 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.