A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Világatlasz készlet - Interaktív foglalkoztató könyv - Tolki

Youtube videók

Ár:
24.990 Ft
Cikkszám: 13926
Gyártó: Tolki
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 250
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. december 02.

A könyv segítségével a gyerekek játékosan ismerhetik meg bolygónk földrészeit, óceánjait, a világ valamennyi országát és azok nevezetességeit.
A hatalmas tudásanyag minden korosztály számára ad új információkat, a kvízjátékokkal pedig a gyerekek szórakoztató módon tehetik próbára magukat. A könyv illusztrációi könnyed stílusúak, de minden állat, növény, épület vagy egyéb fontos nevezetesség tökéletesen felismerhető általuk.

A Világatlasz magyar kiadása részletesen bemutatja hazánkat is, olyan nevezetességeket érintve, mint a Gemenci-erdő vagy a soproni Tűztorony.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Világatlasz földrajzi, gazdasági, társadalomtudományi és az általános műveltséghez tartozó ismereteket tartalmaz 6-12 éves gyerekek számára.

Tapasztalataink alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy ennél a korosztálynál jóval idősebbek számára is tartogat érdekességeket, új információkat ez a könyv.

Szerepel benne a Föld összes (!) országa, a fővárosaik neve és a hozzájuk kapcsolódó tudnivalók egyaránt, ráadásul sok híres épület, látnivaló, természeti jelenség, állat- és növényfaj is helyet kapott az oldalakon.

A Világatlasz komoly tudásanyagot tartalmaz, ugyanis több mint 1800 rögzített szöveg és egyéb hang tartozik a könyv képeihez.
A nyolc oldalpár az alábbi bontásban mutatja be Földünket: - Világtérkép (kontinensek, tengerek, óceánok) - Európa - Észak-Amerika - Ázsia - Afrika - Dél-Amerika - Ausztrália és Óceánia - Magyarország

A könyv összeállításánál figyelembe vettük az általános iskolákban tanított földrajzi ismereteket, az egyes országok híres természeti jelenségeit és képződményeit, állatfajait, épületeit, népcsoportjait és államformáit is.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a magyar kiadásban hazánk önálló oldalpáron, sok-sok érdekes tudnivalóval szerepelhet. A Világatlasz olyan könyv, ami újra és újra elő fog kerülni, hiszen a hozzá tartozó tananyag óriási, nem lehet egy alkalommal hallás után egyszerűen megjegyezni.
A könyvhöz tartozó kvízkérdések között kifejezetten nehezek is vannak, melyek feltételezik, hogy a játék előtt a gyerekek alaposan áttanulmányozták az adott oldalakat.

A Világatlaszban lévő térképek böngészése szórakoztató, a tanulás tempóját pedig egyéni igényeink szerint szabályozhatjuk a toll használatával.

Gyártó Tolki
Jelleg Tanulást segítő játék
Játékosok száma 1
Jelleg interaktív foglalkoztató könyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!