A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vigyázz! Kész, suli! - Számképek és mennyiségek

Ár:
2.000 Ft
Cikkszám: 13754
Gyártó: Móra
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 20
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 26.
Nem könnyű az átmenet az óvodából az iskolába – de megkönnyíthető. A kötetben található feladatokat úgy állítottuk össze, hogy a gyerekek minél könnyebben sajátítsák el azokat az ismereteket, amelyek az iskolában szükséges zökkenőmentes tanuláshoz szükségesek.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Éppen ezért a feladatgyűjtemény elsősorban nagycsoportos óvodásoknak készült, valamint olyan kisiskolásoknak, akiknek nehezebben megy a „bejutás” a számok világába. A számlálás pontosságát fejlesztő feladatok mellett a kézképek felismerését, elmélyítését, valamint a számképek elsajátítását segítő feladatok lehetőséget adnak a sikeres iskolakezdéshez. A logopédus szerező által összeállított, játékos feladatokat saját tanítványain tesztelte, így biztosak lehetünk abban, hogy a gyerekek örömmel és haszonnal forgatják a kiadványt.
Gyártó Móra
Jellege Foglalkoztató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webáruházunkban „Vigyázz! Kész, suli! - Számképek és mennyiségek ” elnevezéssel listázott iskolaelőkészítő feladatok termékadatlapjára általában ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: oktatójátékok, iskolaelőkészítő játék, foglalkoztató feladatlap, munka füzetek, munka füzet, tanulójátékok, foglalkoztató füzetek, iskola előkészítő feladat, készségfejlesztő füzet. Hasonló témájú szavak, melyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő foglalkoztató füzetek megtalálásában, például a következőek lehetnek: iskola előkészítő játék, iskolaelőkészítő feladatok, iskola előkészítő játékok, munkafüzetek, készségfejlesztő füzetek, iskolaelőkészítő játékok, foglalkoztató feladatlapok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Foglalkoztató füzetek > Finommotorika ” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Foglalkoztató füzetek” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló iskolaelőkészítő feladatok között lehet válogatni. Az óvodai eszköz kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 498 különféle foglalkoztató füzet között válogathatnak a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.

Az Irány a suli! – Iskolaérettségi feladatok – Forgács Zsóka termék mellett leggyakrabban az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink: Ügyes füzet 3. – A kéz finom mozgását elősegítő feladatlapok nagycsoportosok részére; Ügyes füzet 5. – Környezetismereti feladatlapok nagycsoportosok részére; Háromujjas ceruzafogó – Közepes méret, Vegyes színek; Játékos vonalvezetés – Manóvakáció – Íráselőkészítő foglalkoztató; Ceruzafogó – gumi; Iskolába készülök – miniLük készségfejlesztő játékfüzet; Elrejtettem. Megtalálod? – Foglalkoztató füzet; Játékos vonalvezetés – Forgalmi dugó – Foglalkoztató füzet; Speciális háromujjas ceruzafogó – Vegyes színek; Firkálós-rajzolós – Foglalkoztató füzet.