A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Varázsbetű Programcsalád családoknak – Képességfejlesztő szoftvercsomag

Ár:
28.330 Ft
Cikkszám: 732
Gyártó: Varázsbetű
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 284
Szállítási díj: Ingyenes
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 03.
A Varázsbetű Programcsalád 7 szoftvert tartalmaz és egy útmutatót. Komplex képességfejlesztő programjai segítségével az olvasási és a számolási képességet is fejleszti egyaránt. Ajánlatunk csak családi használatra szól!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Varázsbetű Programcsalád rengeteg játékos feladatot tartalmaz, mely minden bizonnyal elnyeri a gyermekek tetszését. Minden feladat nehézségi szintje állítható, így valóban a gyermek igényeihez igazodik. A Varázsbetűt használó gyerekek szóolvasási képessége, szövegértése, vizuális észlelése fejlődik, nő az olvasás sebessége. A gyakorlatok javítják az olvasási pontosságot, a koncentrációs készséget, növelik a szókincset, fejlesztik az irányfelismerést és a finommozgást. Ezeknek a képességeknek a fejlesztése elengedhetetlen a diszlexia legyőzéséhez. A Varázsbetű Programcsalád feladatainak megoldása során a gyerekek mondatalkotási készsége, szövegértése is fejlődik. A programtól kapott állandó dicséret, jutalmazás motiválja gyermekét a további örömteli, szinte észrevétlen tanulásra. Varázsbetű Diszlexia - Diszkalkulia Programcsalád, mely tartalmazza a következő nyolc programot:

1. Varázsbetű Bábel
2. Varázsbetű Anagramma
3. Varázsbetű Dyslex
4. Varázsbetű Szódominó
5. Varázsbetű Betűkirakó
6. Varázsbetű Számország
7. Varázsbetű Számmemória
8. Varázsbetű Számdominó

Próbálja ki ingyen a szoftvert, töltse le és használja 4 napig, hogy könnyebben dönthessen! Letöltés itt.

 


 

Gyártó Varázsbetű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Fejlesztő játék webshopunkban „Varázsbetű Programcsalád családoknak – Képességfejlesztő szoftvercsomag” elnevezéssel megtalálható oktatójáték termékadatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: fejlesztő eszközök, oktató játékok, oktatójátékok, képességfejlesztő eszközök, készségfejlesztő játékok, gyermekjáték. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb fejlesztő eszközök megtalálásában, például a következőek lehetnek: gyermekjátékok, játék, készségfejlesztő játék, oktató játék, készségfejlesztő eszközök, játékok, tanulós játék. A fenti oktatójáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Varázsbetű Programcsalád” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló oktatójáték adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 6639 különböző fejlesztő eszköz között választhatnak a bölcsődei, óvodai illetve iskolai pedagógusok, vezetők.