A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vágós-nyírós – Könyv az ollóhasználat gyakorlására

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.500 Ft
Szerezhető hűségpontok: 26
Cikkszám: 272
Nagyszerű könyv az ollóhasználat gyakorlására. Balkezesek is használhatják. Csodálatos versikék adják meg a feladatok alaphangulatát. Tóth Kása Ottília kl. pszichológus könyve. 
Ajánlott:4 éves kortól
Ez a füzet csomagban is kapható. 
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Egyéb
Szállítási díj: 990 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. március 26.

Játék bemutatása

Kezdetben csak gyakorolunk, a napnak sugarakat, a holdnak csillagokat vágunk, vagy villámokat, füstöt. De vágunk majd különböző vastagságú sebtapaszokat, háromszög alakú sátrakkal erdőt telepítünk, macisajtot kerekítünk, cipőket rakosgatunk, szerszámokat pakolgatunk... és észre sem veszed, milyen ügyes lettél ollóval a kezedben! Jobbkezesek, balkezesek egyaránt gyűrik majd az akadályokat, hiszen a lap mindkét oldalán szerepelnek az alakok, s mindenki választhat, hogy melyik oldalról esik neki jobban kézre a vágás. A szélső, alsó képeket vágjuk először ki „gorombán”, s így a kisebb papírdarabot könnyebb forgatni a kezünkben. Illesztgessük a kivágott alakokat az oldalakra, s ha megvan a helyük, csak akkor ragasszuk be őket! Hosszabbítsd az élvezetet, és ne akard készre csinálni az egész könyvedet egy-két nap alatt! Oszd be néhány napra vagy hétre: meglátod, mindig újra és újra örülni fogsz, amikor néhány nap múlva nekikezdesz a következő oldalnak! A vége felé már nem csak vágni, nyírni kell, hanem megtalálni az ülésrendet a villamoson, vagy a lakók ajtaját vagy ablakát a házban, és meglátod - az ajtók, ablakok mögött csupa vidám társaság vár rád!

Ez a termék csomagban is kapható.

 

Gyártó Egyéb
Mely kategória? Foglalkoztató füzetek
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Mindegyik
Alkotók száma 1
Jelleg finommotorikát fejlesztő foglalkoztatókönyv
ejleszti szem-kéz koordinációt, finommozgást, eszközhasználatot, műveleti sorrendkövetését, tanulási képességet, logikai gondolkodást, kombinációs készséget, megfigyelő képességet, rész-egész megfeleltetését, koncentrációt, önálló feladatmegoldást, memóriát

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kreatív játék webshopunkban „Vágós-nyírós – Könyv az ollóhasználat gyakorlására” elnevezéssel listázott készségfejlesztő feladatok oldalára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: készségfejlesztő feladatok, képességfejlesztő füzetek, tanulójáték, képességfejlesztő feladatlap, oktatójátékok, képességfejlesztő feladatlapok, fejlesztő feladatlap. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek a legjobb foglalkoztató füzetek kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: kézműves játékok, alkotó játék, foglalkoztató feladatlap, készségfejlesztő füzet, foglalkoztató füzetek, fejlesztő feladatlapok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint” kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló készségfejlesztő feladatok termékadatlapja között lehet böngészni. A kézműves játék címkére kattintva pl. több mint 148 különféle foglalkoztató füzet között választhatnak a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.

MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatót a hírlevél kéréssel  elfogadom. 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>