A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vágós-nyírós – Könyv az ollóhasználat gyakorlására

Ár:
2.500 Ft
Cikkszám: 272
Gyártó: Magyar termék
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 26
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 30.
Nagyszerű könyv az ollóhasználat gyakorlására. Balkezesek is használhatják. Csodálatos versikék adják meg a feladatok alaphangulatát. Tóth Kása Ottília kl. pszichológus könyve. A praktikus kezelhetőség miatt a könyv fedlapja könnyen eltávolítható, így a lapok szétválaszthatóak, külön is használhatóak.

Ajánlott:4 éves kortól
Ez a füzet csomagban is kapható. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Kezdetben csak gyakorolunk, a napnak sugarakat, a holdnak csillagokat vágunk, vagy villámokat, füstöt. De vágunk majd különböző vastagságú sebtapaszokat, háromszög alakú sátrakkal erdőt telepítünk, macisajtot kerekítünk, cipőket rakosgatunk, szerszámokat pakolgatunk... és észre sem veszed, milyen ügyes lettél ollóval a kezedben! Jobbkezesek, balkezesek egyaránt gyűrik majd az akadályokat, hiszen a lap mindkét oldalán szerepelnek az alakok, s mindenki választhat, hogy melyik oldalról esik neki jobban kézre a vágás. A szélső, alsó képeket vágjuk először ki „gorombán”, s így a kisebb papírdarabot könnyebb forgatni a kezünkben. Illesztgessük a kivágott alakokat az oldalakra, s ha megvan a helyük, csak akkor ragasszuk be őket! Hosszabbítsd az élvezetet, és ne akard készre csinálni az egész könyvedet egy-két nap alatt! Oszd be néhány napra vagy hétre: meglátod, mindig újra és újra örülni fogsz, amikor néhány nap múlva nekikezdesz a következő oldalnak! A vége felé már nem csak vágni, nyírni kell, hanem megtalálni az ülésrendet a villamoson, vagy a lakók ajtaját vagy ablakát a házban, és meglátod - az ajtók, ablakok mögött csupa vidám társaság vár rád!

Ez a termék csomagban is kapható.

 

Gyártó Magyar termék
Alkotók száma 1
Jelleg finommotorikát fejlesztő foglalkoztatókönyv
ejleszti szem-kéz koordinációt, finommozgást, eszközhasználatot, műveleti sorrendkövetését, tanulási képességet, logikai gondolkodást, kombinációs készséget, megfigyelő képességet, rész-egész megfeleltetését, koncentrációt, önálló feladatmegoldást, memóriát

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 07. 10.
Remek foglalkoztató füzet: balkezes gyerek is könnyen használja, meghozza a kedvet a vágáshoz és sikerélményt ad.

Játék webshopunkban „Vágós-nyírós – Könyv az ollóhasználat gyakorlására” elnevezéssel listázott készségfejlesztő feladatok adatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: kézműves játékok, képességfejlesztő füzet, foglalkoztató feladatlapok, készségfejlesztő füzet, készségfejlesztő füzetek, fejlesztő feladatlapok, alkotó játék. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő foglalkoztató füzetek megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: tanulójáték, képességfejlesztő feladatlap, készségfejlesztő feladatok, fejlesztő feladatlap, foglalkoztató feladatlap, oktatójátékok, képességfejlesztő füzetek. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Foglalkoztató füzetek > Iskola előkészítés” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló készségfejlesztő feladatok tekinthető meg. A foglalkoztató füzet címkére kattintva példának okáért több mint 611 különféle foglalkoztató füzet között válogathatnak az unokájuknak, gyermeküknek készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.