A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Trükkös teher – Autós logikai játék

Youtube videók

Ár:
8.490 Ft
Cikkszám: 38
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 85
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 21.
Nicsak, 3 plató és némi logika, így minden rakomány célba ér. A három fából készült autóba kell a különböző formájú elemeket beforgatni és beletenni úgy, hogy az autókból ne lógjon ki semmi. Ügyesen megtanulhatod a térkihasználását, 48 egyre nehezedő feladvány, 4 nehézségi szinten. Részleteket lásd lentebb. Ajánlott:3 éves kortól - 99 éves korig. 
Ez a termék csomagban is kapható. 

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Egy platónyi logika!  Válassz egy feladványt. Vedd magadhoz a feladványban látható teherautót és "csomagokat".   A többi elemet tedd félre, most nem lesz rájuk szükség.  A kiválasztott elemeket helyezd be teherautóba.  Minden elemnek bele kell férni a raktérbe, nem lóghat túl.  Az elemek bármilyen irányba forgathatók, ami csak segíthet a megoldásban.  A rakteret nem mindig kell teljesen kitölteni - maradhat üres hely is.  A STARTER és JUNIOR feladványokban csak egy teherautót kell megtölteni. Az EXPERT és MASTER szintű feladványokban már két, három teherautót is fel kell tölteni.  Amennyiben több teherautót kell feltölteni csomagokkal, akkor neked kell megfejteni, hogy melyik elemet, melyik teherautóba, hogyan forgatva tudod elhelyezni.  Pontosan egy megoldás van! A megoldást a feladvány hátlapján ellenőrizheted.  48 különböző feladvány, 4 különböző nehézségi szinten!


A kiválasztott feladványhoz készítsd kis a megfelelő színű és formájú elemeket, készítsd elő az autókat!

 


 


Az elemeket úgy helyezd be az autók platójára, hogy a raktérből nem lóghatnak ki.

 


 


Minden feladatnak egy megoldása van. A megoldást a hátoldalon ellenőrizheted. Jó munkát kíván a Játékliget!

 


 

 
Gyártó Smartgames
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg logikai fejlesztőjáték, okosítójáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, problémamegoldóképességet, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, rendszerező képességet, formafelismerést, ábraolvasást, finommotoros készségeket, megosztott figyelmet, tudásszerző képességet, azonosságok és különbségek felfedezését, színek és formák megkülönböztetését, méretek és arányok viszonyítását, önálló feladat megoldást, önálló ellenőrzést

Vélemények

4.33
3 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 3 / 5 csillag!
2021. 03. 30.
3,5 évesnek túl nehéz, nem tudja beleilleszteni.
| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 21.
Nagyon ötletes, logikai játék! Autómániás 4 éves kisfiam örömmel játszik vele! És mi is
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 25.
Nagyon szuper játék! Az 5 éves fiam kedvence. Felnőttként is nagyon szórakoztató.

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a középsős ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 4 éves ovisoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a autós játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Trükkös teher – Autós logikai játék” névvel megtalálható autós játék adatlapjára általában a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok, játék autók, képességfejlesztő játékok, egyszemélyes játék, gyermekjáték, képességfejlesztő játék, logikai játékok, logikát fejlesztő játék. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: egyszemélyes játékok, egyedül játszható játékok, készségfejlesztő játék, játékautó, játékautók, logikai feladatok, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, gyerekjátékok, logikai feladványok. A fenti autós játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” elnevezésű kategóriában és az „Intézményeknek > Térbeli tájékozódás” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló autós játék adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért több mint 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

A Trükkös teher – Autós logikai játék termék kiválasztása esetén legtöbbször az alábbi termékek kerültek még vásárlóink kosarába: • Camelot Junior – Logikai építőjáték • Trükkös ujjak – Fejlesztő játék • Három kismalac  – Készségfejlesztő játék • Rush Hour Junior – Egyszemélyes logikai játék • Noé bárkája – Magnetic travel úti játék • Smart Car – Autós logikai játék • Grabolo junior gyorsasági társasjáték • Elrejtettem. Megtalálod? – Foglalkoztató füzet • Számkorong • Képkereső – Nagy készségfejlesztő fajáték.