A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Trükkös teher – Autós logikai játék

Trükkös teher – Autós logikai játék Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.550 Ft
5.980 Ft
Kedvezmény: 9%
Szerezhető hűségpontok: 60
Cikkszám: 38
Nicsak, 3 plató és némi logika, így minden rakomány célba ér. A három fából készült autóba kell a különböző formájú elemeket beforgatni és beletenni úgy, hogy az autókból ne lógjon ki semmi. Ügyesen megtanulhatod a térkihasználását, 48 egyre nehezedő feladvány, 4 nehézségi szinten. Részleteket lásd lentebb. Ajánlott:3 éves kortól - 99 éves korig. 
Ez a termék csomagban is kapható. 
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Smartgames
Szállítási díj: 970 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2018. április 25.
Játék bemutatása

Egy platónyi logika!  Válassz egy feladványt. Vedd magadhoz a feladványban látható teherautót és "csomagokat".   A többi elemet tedd félre, most nem lesz rájuk szükség.  A kiválasztott elemeket helyezd be teherautóba.  Minden elemnek bele kell férni a raktérbe, nem lóghat túl.  Az elemek bármilyen irányba forgathatók, ami csak segíthet a megoldásban.  A rakteret nem mindig kell teljesen kitölteni - maradhat üres hely is.  A STARTER és JUNIOR feladványokban csak egy teherautót kell megtölteni. Az EXPERT és MASTER szintű feladványokban már két, három teherautót is fel kell tölteni.  Amennyiben több teherautót kell feltölteni csomagokkal, akkor neked kell megfejteni, hogy melyik elemet, melyik teherautóba, hogyan forgatva tudod elhelyezni.  Pontosan egy megoldás van! A megoldást a feladvány hátlapján ellenőrizheted.  48 különböző feladvány, 4 különböző nehézségi szinten!


A kiválasztott feladványhoz készítsd kis a megfelelő színű és formájú elemeket, készítsd elő az autókat!

 


 


Az elemeket úgy helyezd be az autók platójára, hogy a raktérből nem lóghatnak ki.

 


 


Minden feladatnak egy megoldása van. A megoldást a hátoldalon ellenőrizheted. Jó munkát kíván a Játékliget!

 


 

 
Gyártó Smartgames
Mely kategória? Logikai játék
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Mindegyik
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg logikai fejlesztőjáték, okosítójáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, problémamegoldóképességet, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, rendszerező képességet, formafelismerést, ábraolvasást, finommotoros készségeket, megosztott figyelmet, tudásszerző képességet, azonosságok és különbségek felfedezését, színek és formák megkülönböztetését, méretek és arányok viszonyítását, önálló feladat megoldást, önálló ellenőrzést
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 25.

Nagyon szuper játék! Az 5 éves fiam kedvence. Felnőttként is nagyon szórakoztató.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Böngésszen még a játék webshopunkban kapható számtalan további gyerekjáték között! Az ötletes és praktikus játékot vagy ajándékot kereső vásárlóink figyelmébe ajánlanánk a kisiskolások legkedveltebb ajándékait összegyűjtő ajándékötleteinket, melyek a „Ajándékötletek 6 éves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a kategóriában egyebek mellett azok a autós játékok és gyerekjátékok kerültek listázásra, melyek a gyermekek számára játékot, ajándékot kereső látogatók körében az utóbbi hónapokban a legkelendőbbnek bizonyultak.

Játék webáruházunkban „Trükkös teher – Autós logikai játék” névvel listázott autós játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: játék, gyermekjáték, gyermekjátékok, gyerekjátékok, logikát fejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, egyszemélyes játék, logikus gondolkodást fejlesztő játék, fejtörők, logikát fejlesztő játék. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: egyedül játszható játékok, fejtörő, készségfejlesztő játékok, logikai játékok, egyszemélyes játékok, játékok, játék autók, logikai feladatok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák » Fejlesztőjáték” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák » Fajátékok” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló autós játék termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 2328 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 2 munkanap - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
970 Ft (+150 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>