A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Trükkös teher – Autós logikai játék

Youtube videók

Ár:
8.490 Ft
Cikkszám: 38
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 85
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.
Nicsak, 3 plató és némi logika, így minden rakomány célba ér. A három fából készült autóba kell a különböző formájú elemeket beforgatni és beletenni úgy, hogy az autókból ne lógjon ki semmi. Ügyesen megtanulhatod a térkihasználását, 48 egyre nehezedő feladvány, 4 nehézségi szinten. Részleteket lásd lentebb. Ajánlott:3 éves kortól - 99 éves korig. 
Ez a termék csomagban is kapható. 

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Egy platónyi logika!  Válassz egy feladványt. Vedd magadhoz a feladványban látható teherautót és "csomagokat".   A többi elemet tedd félre, most nem lesz rájuk szükség.  A kiválasztott elemeket helyezd be teherautóba.  Minden elemnek bele kell férni a raktérbe, nem lóghat túl.  Az elemek bármilyen irányba forgathatók, ami csak segíthet a megoldásban.  A rakteret nem mindig kell teljesen kitölteni - maradhat üres hely is.  A STARTER és JUNIOR feladványokban csak egy teherautót kell megtölteni. Az EXPERT és MASTER szintű feladványokban már két, három teherautót is fel kell tölteni.  Amennyiben több teherautót kell feltölteni csomagokkal, akkor neked kell megfejteni, hogy melyik elemet, melyik teherautóba, hogyan forgatva tudod elhelyezni.  Pontosan egy megoldás van! A megoldást a feladvány hátlapján ellenőrizheted.  48 különböző feladvány, 4 különböző nehézségi szinten!


A kiválasztott feladványhoz készítsd kis a megfelelő színű és formájú elemeket, készítsd elő az autókat!

 


 


Az elemeket úgy helyezd be az autók platójára, hogy a raktérből nem lóghatnak ki.

 


 


Minden feladatnak egy megoldása van. A megoldást a hátoldalon ellenőrizheted. Jó munkát kíván a Játékliget!

 


 

 
Gyártó Smartgames
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg logikai fejlesztőjáték, okosítójáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, problémamegoldóképességet, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, rendszerező képességet, formafelismerést, ábraolvasást, finommotoros készségeket, megosztott figyelmet, tudásszerző képességet, azonosságok és különbségek felfedezését, színek és formák megkülönböztetését, méretek és arányok viszonyítását, önálló feladat megoldást, önálló ellenőrzést

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 21.
Nagyon ötletes, logikai játék! Autómániás 4 éves kisfiam örömmel játszik vele! És mi is
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 25.
Nagyon szuper játék! Az 5 éves fiam kedvence. Felnőttként is nagyon szórakoztató.

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a középsős ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves óvodásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a autós játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Trükkös teher – Autós logikai játék” terméknévvel listázott autós játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: képességfejlesztő játékok, egyedül játszható játék, fejtörő, gyermekjátékok, logikai játékok, játék, képességfejlesztő játék, logikát fejlesztő játékok, játékautó. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: játék autók, játékok, egyszemélyes játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, gyermekjáték, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, egyedül játszható játékok. A fenti autós játék többek között a „Játékkategóriák > Logikai játékok” termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Fajáték” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló autós játék tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például több mint 4842 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.