A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Trükkös teher – Autós logikai játék

Katt rá a felnagyításhoz

Youtube videók

Ár:
7.990 Ft
7.190 Ft
Kedvezmény: 10%
Nicsak, 3 plató és némi logika, így minden rakomány célba ér. A három fából készült autóba kell a különböző formájú elemeket beforgatni és beletenni úgy, hogy az autókból ne lógjon ki semmi. Ügyesen megtanulhatod a térkihasználását, 48 egyre nehezedő feladvány, 4 nehézségi szinten. Részleteket lásd lentebb. Ajánlott:3 éves kortól - 99 éves korig. 
Ez a termék csomagban is kapható. 

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 
Cikkszám: 38
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 72
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. augusztus 21.

Játék bemutatása

Egy platónyi logika!  Válassz egy feladványt. Vedd magadhoz a feladványban látható teherautót és "csomagokat".   A többi elemet tedd félre, most nem lesz rájuk szükség.  A kiválasztott elemeket helyezd be teherautóba.  Minden elemnek bele kell férni a raktérbe, nem lóghat túl.  Az elemek bármilyen irányba forgathatók, ami csak segíthet a megoldásban.  A rakteret nem mindig kell teljesen kitölteni - maradhat üres hely is.  A STARTER és JUNIOR feladványokban csak egy teherautót kell megtölteni. Az EXPERT és MASTER szintű feladványokban már két, három teherautót is fel kell tölteni.  Amennyiben több teherautót kell feltölteni csomagokkal, akkor neked kell megfejteni, hogy melyik elemet, melyik teherautóba, hogyan forgatva tudod elhelyezni.  Pontosan egy megoldás van! A megoldást a feladvány hátlapján ellenőrizheted.  48 különböző feladvány, 4 különböző nehézségi szinten!


A kiválasztott feladványhoz készítsd kis a megfelelő színű és formájú elemeket, készítsd elő az autókat!

 


 


Az elemeket úgy helyezd be az autók platójára, hogy a raktérből nem lóghatnak ki.

 


 


Minden feladatnak egy megoldása van. A megoldást a hátoldalon ellenőrizheted. Jó munkát kíván a Játékliget!

 


 

 
Gyártó Smartgames
Mely kategória? Logikai játék
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Mindegyik
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg logikai fejlesztőjáték, okosítójáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, problémamegoldóképességet, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, rendszerező képességet, formafelismerést, ábraolvasást, finommotoros készségeket, megosztott figyelmet, tudásszerző képességet, azonosságok és különbségek felfedezését, színek és formák megkülönböztetését, méretek és arányok viszonyítását, önálló feladat megoldást, önálló ellenőrzést

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 21.

Nagyon ötletes, logikai játék! Autómániás 4 éves kisfiam örömmel játszik vele! És mi is
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 25.

Nagyon szuper játék! Az 5 éves fiam kedvence. Felnőttként is nagyon szórakoztató.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Böngésszen még a játék webáruházunkban kínált számos további autós játék és gyerekjáték között! Az ötletes és praktikus ajándékot vagy játékot kereső látogatók figyelmébe ajánlanánk a kisiskolások legkedveltebb ajándékait összegyűjtő ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek hatéves iskolásoknak” című gyűjtőoldalon tekinthetőek meg. Ezen a lapon egyebek mellett azok a autós játékok és gyerekjátékok láthatóak, melyek a gyermekek számára ajándékot, játékot kereső vásárlóink körében az elmúlt hónapokban a legnépszerűbbnek bizonyultak.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Trükkös teher – Autós logikai játék” névvel megtalálható autós játék termékadatlapjára leginkább a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: képességfejlesztő játékok, autós játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, gyerekjátékok, játékautók, logikai játékok, gyermekjáték, logikát fejlesztő játékok, logikai feladványok, egyszemélyes játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: fejtörők, logikai feladatok, egyszemélyes játék, egyedül játszható játék, készségfejlesztő játékok, játék autók, játék, játékok. A fenti autós játék egyebek mellett az „Intézményeknek > Logika és gondolkodás” termékkategóriában és az „Intézményeknek > Fajáték” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló autós játék tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért több mint 3432 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>