Tölcsér - Eduplay

Raktáron

Legyél kis kémikus!

Tölcsér kísérletezéshez. Kis műanyag tölcsér sárga színben. 

A ár kizárólag 1 db tölcsérre vonatkozik! A képen látható többi termék nem része a játéknak. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
720 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 72 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 5-6-7 éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a tudományos játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Tölcsér - Eduplay” terméknévvel listázott tudományos játék oldalára általában ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, tudományos játékok, természettudományos játékok, játék. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: készségfejlesztő játékok, természettudományos játék, kísérletezős játékok, kísérletező játék, gyerekjátékok. A fenti termék többek között a „Márkák > Eduplay” termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Tudományos játék” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló tudományos játék termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

 

Vásárlóink a Tölcsér - Eduplay terméken túl leggyakrabban a következő termékeket rendelték még meg: → Mini Lab – Foszforeszkáló és világító készlet – Buki → Szorzókör → Mini Lab – Elektronika – Buki – Tudományos játék → 4 első játékom – Ravensburger társasjáték készlet → Csapj Bele – Családi társasjáték → Grabolo junior gyorsasági társasjáték → Alkoss kristályokat! – Clementoni → Tavasz, nyár, ősz, tél – Logico Primo fejlesztő füzet → Koncentrációs játékok – Logico Primo fejlesztő játék – 978-963-294-559-0 → Logico Primo keret – Logico feladatlapokhoz.

Tolcser_Eduplay
Tölcsér - Eduplay
720 Ft