A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tick Tack Bumm Láncreakció – Partyjáték

Ár:
6.400 Ft
Cikkszám: 9431
Gyártó: Piatnik
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 64
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 16.
Folytasd a szóláncot, ne szakítsd meg, és közben passzold a bombát ez nem is olyan egyszerű!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A bomba folyamatos ketyegése, az idő szorítása elég nagy feszültséget okoz. és ehhez még vegyük hozzá a hirtelen irányváltoztatást a játékban. Az elhangzott szó utolsó betűjével kell egy új szót mondanod az egyik szabad kategóriához, de csak akkor találod meg a megfelelő szavakat, ha megőrzöd a nyugalmadat és tiszta fejjel gondolkodsz! Ebben az őrületes versenyben folyamatosan gyorsnak és válaszra késznek kell lenned. Érzed már a kihívást? Akkor vágj bele!

Gyártó Piatnik
Játékosok száma 2-12 fő
Játékosok száma 2-12 játékos
Jelleg Kommunikációs, asszociációs partyjáték
Fejleszti beszédkészséget, szókincset, asszociációt, logikai gondolkodást, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, memóriát, kommunikációt, megfigyelő képességet, reakció készséget

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánljuk még a kedves szülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe az alsósok legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 10 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Tick Tack Bumm Láncreakció – Partyjáték” névvel listázott társasjáték oldalára általában ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: buli játék, társas játékok, szókincsfejlesztő játékok, partyjátékok, party játék, társasok, képességfejlesztő játék, szókereső játék, iskolás társasjátékok, szókereső játékok, játék, szókincs fejlesztő játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: gyerekjátékok, iskolás társasok, party játékok, készségfejlesztő játék, társas, társasjátékok, iskolás társas, szókirakó játékok, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, szókincs fejlesztő játék. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Társasjátékok felnőtteknek” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Intézményeknek > Beszédfejlesztés” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló társasjáték között lehet válogatni. A partyjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 70 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.