A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tenger alatti világ - Pixel technika - Képkirakó készlet - Avenir

Ár:
2.990 Ft
Cikkszám: 12483
Gyártó: Avenir Kids
Szerezhető hűségpontok: 0

Csodálatos pixel óriásplakát a tenger alatti világ lakóival az Avenir-től!
A remekmű befejezéséhez illeszd a helyükre a kis matricákat a számozott négyzetek szerint. Ezzel a technikával egy óriási pixelképet készíthetsz el.

Ide kattintva megtekintheti további Avenir Kids kínálatunkat.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2020-11-02

Játék bemutatása

A kép mérete: 84*28,5 cm.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a nagyszülőknek és szülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolás gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 5 éves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Tenger alatti világ - Pixel technika - Képkirakó készlet - Avenir” névvel megtalálható kreatív játék oldalára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: kreatív játékok, gyermekjátékok, gyermekjáték, játékok, képkirakó játékok, képkészítő készlet, alkotó játékok. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: képalkotó játékok, képességfejlesztő játékok, kreativitást fejlesztő játék, kreativitást fejlesztő játékok, képkészítő játékok, gyerekjátékok, képességfejlesztő játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák” termékkategóriában illetve a „Márkák” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló kreatív játék tekinthető meg. A kreatív játék kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 1336 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.