A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Színkép (Colour Code) – Smartgames fejlesztő játék

Youtube videók

Ár:
6.990 Ft
Cikkszám: 37
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 70
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.
A színes lapkákat igyekezzünk a megfelelő sorrendbe rakni. Gyere, apa, segíts!!! Fejlesztő játék, a színek sorrendberakásával alkotjuk meg a látott képet 90 feladványon keresztül. Okosítójáték. Ajánlott: 5 éves kortól 99 évig

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Egy elmés játék a színekkel. Talált meg a megfelelő lapkákat, majd helyezd megfelelő sorrendben a tartóba, hogy a könyvben látható képet megkapd. Egyszerűnek hangzik? Próbáld ki, és máris rájössz, hogy véletlenszerűen nem lehet megtalálni a megoldást - itt bizony gondolkodni kell! A folyamatos szórakozva tanulást a 100 feladvány, és a sok színes ábrát lapka biztosítja!

Válassz ki egy feladványt a 100 feladatból!

 


 


A feladványon látható színű lapkákat keresd ki, ügyelj a formákra! Ha úgy gondolod minden a kezedben van, neki állhatsz. Így tűnik egyszerű? Nem mindegy a sorrend, ha a szín egyezik is, hogyan helyezzem a tartóba, alulról-felülről, balról-jobbról? 

 


 


Az első feladványoknál 2-3 lappal dolgozol, ezt az óvodások is gyakorolhatják. A 30-40. feladattal már a kisiskolások is küzdhetnek. A 80. feladattól? Gyere, apa segíts? Jó szórakozást  kíván csapatunk az egész családnak!

 


 

 


Gyártó Smartgames
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg Logikai, szín-forma felismerő, készségfejlesztő,okosítójáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, probléma megoldó képességet, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, forma felismerést, ábra olvasást, színek és formák felismerését, sorrendiség megértését

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 03.
Nagyon jó játék! Karácsonyra kapta az 5 éves kisfiam. Ügyesen kirakja a képeket. A feladványok egyre nehezebbek (100 feladvány), jól fejleszti a játék a téri-vizuális és a problémamegoldó képességeket. Ez volt a fő szempont a játék vásárlásánál.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 09.
Nagyon jó játék, óvodás lányunk is szuper jól eljátszik vele hosszú időt.
Ráadásul lehet közösen is játszani (a gyerekek örülnek ennek), de tud akár egyedül is játszani vele.
Ezen felül pedig kiváló készségfejlesztő játék, így sokat segít a logika, a térlátás fejlesztésére a gyerekeknek (is).
Szuper játék, örülök, hogy rátaláltunk, sokat vártam a játéktól, és nem is csalódtam benne.
| 5 / 5 csillag!
2016. 01. 24.
Nagyon kreatív játék,szórakoztató és ráadásul imádják a gyerekek.

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a kisiskolások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 7 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a logikai játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webshopunkban „Színkép (Colour Code) – Smartgames fejlesztő játék” névvel listázott logikai játék adatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, színes játékok, gyermekjátékok, logikai feladványok, egyedül játszható játék, logikai játékok, logikai feladatok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: egyszemélyes játék, játékok a színekkel, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, gyerekjátékok, játékok, készségfejlesztő játék, gyermekjáték, logikát fejlesztő játékok, logikát fejlesztő játék. A fenti logikai játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Népszerű játékok karácsonyi ajándékba” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Vizuális nevelés” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló logikai játék termékadatlapja tekinthető meg. A játék a színekkel címkére kattintva például több mint 74 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.