Székes egyensúlyozó játék Goki

Nincs raktáron

A játék célja minden széket egymásra tenni úgy, hogy az építmény ne dőljön össze. Minden szék, amit a  következő játékos elhelyez, növelnie kell az építmény magasságát. Egészen addig kell felfelé építkezni, amíg az építmény össze nem omlik, vagy az összes széket fel nem használtuk. Győztes, aki a legvégső széket fel tudja helyezni anélkül, hogy az építmény összeomlana.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
8 430 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 843 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a középső csoportos ovisok kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek négyéves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a ügyességi játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Székes egyensúlyozó játék Goki” névvel listázott ügyességi játék termékadatlapjára általában ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: képességfejlesztő játékok, egyensúlyozó játék, finommotoros játékok, játék, gyerekjátékok, egyensúlyozós játékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyermekjátékok, készségfejlesztő játék, finommotoros játék, finommotorika fejlesztő játékok, egyensúlyozó eszközök, játékok, finommotorika fejlesztő játék. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Finommotorika” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Márkák > Goki” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló ügyességi játék adatlapja tekinthető meg. Az egyensúlyozó játék címkére kattintva például körülbelül 45 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.