5 (1 vélemény)

Swish Thinkfun kártyajáték

Nincs raktáron

Keress minél több "swish"-t, légy Te a gyorsabb és nyerd meg a játékot! Különleges, áttetsző kártyák segítik a térlátás, a koncentráció és figyelem fejlesztését egy szórakoztató játék keretében .Részleteket lásd lent. Ajánlott: 8 éves kortól 99 éves korig
 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
4 590 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 459 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak az iskolások  kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 8 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a oktatójátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „Swish Thinkfun kártyajáték” elnevezéssel listázott oktatójáték oldalára leginkább a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: tanulós játékok, gyermekjátékok, oktatójátékok, játék, képességfejlesztő játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyermekjáték, tanulós játék, játékok, gyerekjátékok. A fenti oktatójáték többek között a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Kártyajátékok” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló oktatójáték között lehet böngészni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.