Rendőrállomás tartozékokkal Legler Fajáték

Raktáron

A minőségi fa rendőr állomás rengeteg kiegészítővel kápráztatja el a gyerekeket. A szettben található rendőr, rabló, autó és helikopter.
A játék fejleszti a képzelőerőt, kreativitást a szociális és motoros készségeket.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
17 190 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 719 Ft
Videó
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak az ovisok kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra óvodásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Rendőrállomás tartozékokkal Legler Fajáték” elnevezéssel listázott szerepjáték oldalára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: készségfejlesztő játékok, gyermekjáték, lányos és fiús játék, gyermekjátékok, rendőrös játékok, játékfigurák, játék rendőrautó, készségfejlesztő játék. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: fajáték, gyerekjátékok, rendőr játék, fiús és lányos játékok, képességfejlesztő játékok, rendőr játékok. A fenti termék többek között a „Márkák” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves fiúknak” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló szerepjáték adatlapja tekinthető meg. A rendőrös játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 37 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

rendorallomas-tartozekokkal-legler-fajatek
Rendőrállomás tartozékokkal Legler Fajáték
17 190 Ft