A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

NyúlUgró – Egyszemélyes logikai játék a SmartGames-től

Youtube videók

Ár:
4.990 Ft
Cikkszám: 4897
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 50
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.

A Nyúl ugró logikai egyszemélyes játék a Smart Games-től. Ugrasszuk ki a nyulat a bokorból? Nem-nem! Inkább hopp a biztonságos nyúlürege!  Tudtad, hogy erre a feladatra a logikai képességeidre is szükséged lesz? 

A játék egyszemélyes , következtetős játék, amelyben csak egy megoldás létezik.

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A játék menete:
1. Válassz egy feladványt! Ennek megfelelően a tárgyakat helyezd el a táblán.
2. A nyuszikat ugrásokkal el kell juttatnod az üregbe. De vigyázz, mert a többi nyúl is ugrál, és még a róka is settenkedik körülötted.
3. Önellenőrzésre is lehetőséged van, a megoldások a füzet hátulján vannak.

60 feladványkártya jó ideig leköti majd a logikai figyelmedet!

Tárolós, lezárható  játéktáblával, utazásra tervezve!

Gyártó Smartgames
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg logikai, készségfejlesztő, okosítójáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, probléma megoldó képességet, kombinációs készséget, szem-kéz koordinációt, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, rendszerező képességet, formafelismerést, ábra olvasást, finommotoros készséget, azonosságok és különbségek felfedezését, színek és formák megkülönböztetését, irányok felismerését, önálló feladat megoldást és ellenőrzést

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a nagycsoportos ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a logikai játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „NyúlUgró – Egyszemélyes logikai játék a SmartGames-től” elnevezéssel listázott logikai játék oldalára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: játék, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, játékok utazáshoz, utazó játék, logikát fejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, gyermekjáték, képességfejlesztő játékok, fejtörők, úti játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: játékok, egyszemélyes játék, logikai feladványok, egyedül játszható játékok, utazós játékok, egyedül játszható játék, gyermekjátékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, játék utazáshoz, egyszemélyes játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek ” termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Térbeli tájékozódás” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló logikai játék között lehet válogatni. A logikai feladványok címkére kattintva pl. több mint 142 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.