Nagypapa élete - Réteg puzzle - Legler

Raktáron

Ezzel a négy rétegből álló kiváló minőségű fa puzzle segítségével a gyerekek láthatják, hogy az ember hogyan halad át az élet különböző szakaszain és hogyan változtatja meg a külső megjelenését. Az egyes kirakós darabok babától a nagypapáig párosíthatók, 28 darabos puzzle.

A bal oldalon különböző korú arcok láthatók!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.06
4 450 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 445 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe az óvodás gyerekek kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 4 éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kirakós játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „Nagypapa élete - Réteg puzzle - Legler” elnevezéssel megtalálható ismeretterjesztő játék oldalára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: puzzle játékok, oktató játékok, puzzle játék, gyerekjátékok, puzzle kirakós, kirakós játékok, puzzlék, puzzle játék, tanulós játék, ismeretterjesztő játékok. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyermekjáték, puzzle kirakósok, puzzle kirakó, képességfejlesztő játék, puzzle-ök, kirakós játék, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, játékok. A fenti ismeretterjesztő játék egyebek mellett az „Intézményeknek > Finommotorika” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló ismeretterjesztő játék között lehet böngészni. A térkép kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 16 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

nagypapa-elete-reteg-puzzle-legler
Nagypapa élete - Réteg puzzle - Legler
4 450 Ft