A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mágneses golyóvezető (Dínó tojás számoló) - fajáték

Ár:
10.790 Ft
Cikkszám: 10210
Gyártó: GogoToys
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 108
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 08.

Mágneses golyóvezető Dínó tojás számoló. Töltsd meg a dínó kosarait a megfelelő mennyiségű tojással a mágikus mágneses varázspálca segítségével.
Számolj és közben a kézügyességed is fejlődik. 3 éves kortól ajánlott játék.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

 A mágneses golyóvezető labirintus egy fantasztikus több készséget is szórakoztatva fejlesztő fajáték. A mágneses labirintusban húzva a tojásokat, fejlődik a gyermek finom motorikus és számfelismerő képessége, és számolási készsége. 

Gyártó GogoToys

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a középsős ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, karácsony tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Mágneses golyóvezető (Dínó tojás számoló) - fajáték” elnevezéssel listázott készségfejlesztő játék oldalára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: játékok, készségfejlesztő játék, finommotorikát fejlesztő játékok, fejlesztő játékok, számos játékok, fajátékok, fából készült játék, játék, készségfejlesztő játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyerekjátékok, képességfejlesztő játék, finommotorika fejlesztő játékok, finommotorika fejlesztése, gyermekjáték, játékok a számokkal, képességfejlesztő játékok, fa játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Népszerű játékok karácsonyi ajándékba” termékkategóriában illetve az „Intézményeknek > Fajáték” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló készségfejlesztő játék között lehet válogatni. A készségfejlesztő játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 176 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.