Mágneses golyóvezető (Dínó tojás számoló) - fajáték

Raktáron

Mágneses golyóvezető Dínó tojás számoló. Töltsd meg a dínó kosarait a megfelelő mennyiségű tojással a mágikus mágneses varázspálca segítségével.
Számolj és közben a kézügyességed is fejlődik. 3 éves kortól ajánlott játék.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
13 850 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 385 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a középsős ovisok legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra négyéves óvodásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Mágneses golyóvezető (Dínó tojás számoló) - fajáték” elnevezéssel listázott készségfejlesztő játék adatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: finommotorikát fejlesztő játékok, fejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, finommotorika fejlesztő játékok, fejlesztő játékok, fa játék, számos játékok, készségfejlesztő játék. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: gyerekjátékok, számos játék, játékok a számokkal, képességfejlesztő játékok, gyermekjátékok, játékok, játék, fajátékok. A fenti készségfejlesztő játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Grafomotorika fejlesztése, írás-előkészítő játékok” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló készségfejlesztő játék tekinthető meg. A fajáték kulcsszóra kattintva például több mint 537 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Magneses_golyovezeto_Dino_tojas_szamolo_fajatek
Mágneses golyóvezető (Dínó tojás számoló) - fajáték
13 850 Ft