A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Lexi Betűországban l. - Szótagoló, mesetankönyv olvasni tanuló gyermekeknek

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.800 Ft
Szerezhető hűségpontok: 18
Cikkszám: 8008

A Lexi Betűországban kötet betűtanuló, -kóstolgató, szótagoló mesetankönyv olvasni tanuló gyermekeknek. A Lexi-program újabb kötetei az olvasás-, írástanulás alapozásához nyújtanak segítséget. A Lexi Betűországban és a Lexi íróka figyelembe veszi a gyermeknyelv fejlődésének szakaszait, a tanuláshoz szükséges részfunkciók kialakulásának optimális érési idejét, továbbá a játékosság, a fokozatosság és a sokoldalú szemléltetés pedagógiai elveit.

Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Egyéb
Szállítási díj: 990 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. május 28.

Játék bemutatása

A kétkötetes olvasókönyv és írómunkafüzet a Lexi és a Lexi iskolás lesz című programra épül, de mindegyik használható a fejlesztő iskola-előkészítő mesetankönyvek ismerete nélkül is. A Lexi Betűországban című kötet elsősorban a logopédiai terápiából ismert hangoztatásra, a kísérő mozgásokra és a szótagolásra alapozza az olvasástanítást. A Lexi íróka pedig a grafomotoros készségek fejlesztésén keresztül ébreszt kedvet az írás tanulásához. A tankönyv ajánlott logopédusoknak, gyógypedagógusoknak, akik a beszéd és a nyelvfejlődés nehézségeivel/zavarával küzdő gyermekeket tanítanak olvasni, írni, valamint olyan tanítóknak, akik a többségi iskolákba járó tanulók egyéni fejlődési ütemét kívánják szem előtt tartani.

- logopédusoknak, gyógypedagógusoknak, akik a beszéd és a nyelvfejlődés nehézségeivel/zavarával küzdő gyermekeket tanítanak olvasni, írni;
- olyan tanítóknak, akik a többségi iskolákba járó tanulók egyéni fejlődési ütemét kívánják szem előtt tartani.
A Lexi Betűországban című betűkóstolgató, szótagoló mesetankönyv első kötete az előkészítő részt és a kisbetűket, a második kötet a kétjegyű mássalhangzókat és a nagybetűket tartalmazza.
Gyártó Egyéb
Mely kategória? Foglalkoztató füzetek
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Mindegyik
Jellege Foglalkoztató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kreatív játék webáruházunkban „Lexi Betűországban l. - Szótagoló, mesetankönyv olvasni tanuló gyermekeknek” névvel listázott iskolai eszköz termékadatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: olvasásfejlesztő feladatok, készségfejlesztő füzetek, iskolai berendezés, tanulójáték, iskolai fejlesztő eszköz, olvasásfejlesztő játékok, iskolai berendezések. Hasonló típusú kifejezések, melyek szintén segíthetnek a legjobb foglalkoztató füzetek megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: készségfejlesztő füzet, foglalkoztató feladatlapok, olvasást fejlesztő játékok, olvasást fejlesztő játék, foglalkoztató feladatlap, oktatójátékok. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Iskolai és óvodai kellékek” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló iskolai eszköz tekinthető meg. Az iskolai eszköz kulcsszóra kattintva például több mint 155 különféle foglalkoztató füzet között böngészhetnek a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők, nagyszülők.

SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>

Díjnyertes játékok